yinehamile Enguzelbekleyis8080 bana erkek gibi geldi, yanlış görmüyorsam sanki 3. foto da pipisi var.
gizemiaaa Enguzelbekleyis8080 haftanız kaç? Nasıl hem kıza hem erkeğe benzetiyor doktor şaka gibi bazıları ya 🤣
_Mother_ Enguzelbekleyis8080 başka ihtimal var mı hocam deseydiniz 🤣🤣 allahım yaa neden böyle yapıyorlar 🙈
2cocukannesi0 Enguzelbekleyis8080 erkekte US görüntüsünde kese yayvan görünüyor kızda biraz daha top gibi düzgün görüntüye sahip oluyor
kader_00_ Enguzelbekleyis8080 bence kız bebek çok minnoş duruyor yaa bende kız istiyorm ya her gördüğümü ona benzetiyorum galiba 🙄😀
nurellaa52 kader_00_ hahaha evet gerçekten bende ne istiyorsam her soranı ona benzetiyorum bu yorum beni güldürdü Allah’ta sizi güldürsün 🌸🌸🫶🏻
beyazmucize Enguzelbekleyis8080 b Buuu erkek aşkoo pipiiisi var 3 resimde birde kafa yapısından bildimm erkek bebikkk
Enguzelbekleyis8080 beyazmucize bi bakıyorum pipi gibi bir bakıyorum bacak arası boş gibi anlamadım dedi
beyazmucize Enguzelbekleyis8080 3 resimdeki pipiyi görmesem de kız derdim kafa yapısıda kız gibi duruyor dikkatlı baktım ama
beyazmucize beyazmucize Bence kızz yaa eğer bacak arasındaki ni pipi demediyse vazgeçtim bu kızz kafası ay gibi çünkü