elifsi1900 Tansiyonum normal ama ayaklarım çok şişiyor doktor un tuz şeker yasak dedi bu ödem nasıl geçer
gizemiaaa elifsi1900 33. Haftadayım geçmiyor 3lt su da içiyorum ama geçmiyo 37 olan ayağım 39-40 oldu şişkinliği geçtim ağrısı beni bitiriyor bütün gün sızlıyor sanırım havalardan da kaynaklı kış olsa bu kadar olmazdı
buket150922 elifsi1900 aynı haftayız bende öyle baya zorluyo benide özellikle sağ da çok ayak bileğim sisiyo bazen morarıyo bile bide varis de var bacaklarımda galiba oda biraz etkiliyo
elifsi1900 gizemiaaa bende yazlık bölgede yaşıyorum acaba oda mı etkiliyor bana suan terlik falan olmuyor tuzu kestim biraz şişliği geçti ama tamamen değil yine gün sonu davul gibi
gizemiaaa elifsi1900 benim uyandığımda bile aynı şekilde şiş parmaklarımı oynatamıyorum uzanıp havaya kaldırınca rahatlıyorum biraz
elifsi1900 buket150922 peki dr ne dedi bana bu şekilde yemeğe devam edersen preklemsi olursun ayaklarındaki ödem beyin ödemi yapabilir sonrada bebeğe zarar verir dedi
buket150922 elifsi1900 pazartesi günü gitcem o zaman sorcam bende bir haftadır felan yoğunlaştı çünkü daha gitmedim