feyzasena 43 günlük bebegim sürekli kafasını sola çeviriyor bazen sol yan bakışı yapıyor kafasını sağa sola çevirebiliyor ses yaptığımız zaman ama genelde hep sola yatıyor elimle ben düzeltiyorum bu şekilde sürekli aynı yöne dönmesi sıkıntılı mı
orhismommmmmm feyzasena kız Nolcak illa sağa sola dönüp yatarlar benimki 82 günlük benimki de sağa çeviriyor o şekil yatıyor bazen sola cevırır
bebek_annesiii feyzasena Uyurken kafası hep solda mı kaldı acaba ama normal ilerleyen aylarda iki tarafa daha kolay çevirir şuan zor geliyor olabilir
orhismommmmmm feyzasena ay nasıl anlamadım ki uyanıkken ben konuşunca fln bana bakıyor sağa yada sola gecınce gözüyle ve kafasıyla beni takip edıyor
feyzasena orhismommmmmm evet benimkide öyle yapıyor direk karşısında durunca yani kafası sabit duruyor mu benim ki bazen sola döndürüp bakıyor bazen dik bir şekilde bakıyor
orhismommmmmm feyzasena benimkide öyle geriye bile bakmaya çalışıyor normal balım dünyayı keşfetmeye çalışıyo
feyzasena orhismommmmmm bende endişeleniyorum neden hep sola çeviriyor sol tarafa dönük şekilde bakıyor diye normalde sağ sol yapabiliyor kafasını
feyzasena bebek_annesiii uyurken değil ama doğduğundan beri hep tek göğsümu emiyor sol göğsümde süt kesildiği için oda bebeğin soluna denk geliyor ondan kaynaklı olmuş olabilir mi sürekli sola bakması
bebek_annesiii feyzasena Evet olabilir ozamn ama geçicidir kendisi hareket ve emeklemeye başlayınca düzelir