anneolmak2027 Kızlar Sultanbeyli devlet hastanesine doğum için giden , ve süreçte kontrollere giden hangi doktora önerirsiniz
fikretbaciniz anneolmak2027 ben doğumumu yapmadım ama tüm sürecimi Mehmet Kerim şevik hocayla geçirdim ve çok iyi ilgili bi doktordu
seyma2024 anneolmak2027 orkan dönmez de ilgili bir doktor bilgilendiriyo esini iceri aliyo sorularina cevaplar alabiliyorsun
melisaaydilek anneolmak2027 tuğba ayaz emin ol pişman olmazsın 5. Haftamtan beri onun takibindeyim 38 e giricem cok ilgili 💙
Alara6161 anneolmak2027 tuba ayazmı ne onu tavsiye ederim küt saçlı kısa zayıf bi doktor çok tatlı bi bayan tavsiye ederim
fikretbaciniz anneolmak2027 Sultanbeyli riskli gebelere bakmıyor benim ikinci riskli diye bana güzel bir hastaneye git demişti ama ilk oğlumda bir risk yoktu hep onunla ilerledik
anneolmak2027 fikretbaciniz ben bugün gittim ama hiç memnun kalmadım doktor hiç bir açıklama yapmadı ismi Ertan , sizin dediğiniz doktora randevu aldım
anneolmak2027 fikretbaciniz biraz mi aşırı ben sormadan hiç birsey cevaplamadı 🤣 küçük bebeğimle gittim birde sinir oldum geri döndüm boşuna gitmişim . Serklaj olmuştum ilkinde o yüzden riskli gebeyim sorular sordum ama hiç birinin yanıtını alamadım keseyi dahi göremeden geldim eve
anneolmak2027 melisaaydilek kızlar Zeynep hocaya gittim bana bakmadı kontrolüm görünüyormuş diye Ertan hoca da ama ona sıra aldım övenler oldu Zeynep hocayı