bmmomss ilk hafta hayta belki ilk ay zorlanabilirsiniz eğer güvende olduğundan eminseniz kesinlikle vazgeçmeyin zaten çok üzün süre kalmayacak ilk gün iki saat eşlik edin ikinci gün bir saat eşlik edin ( eşlik etmekten kastım onu bahçede kapıda beklediniz bilsin, mümkün mertebe sınıfa girmeyin ) ağlayacak üzülecek, siz de üzüleceksiniz ama bir adım geri atmayın. Üçüncü gün yarım saat bekleyin ve sonraki iki gün sırtınızı dönüp gidin :) korkmayın çok ağlayabilir sizi çok arayabilir ama siz ne kadar o ortamda güvendiğinizi hissettirirseniz o da o kadar çabuk güvenir. Okulla ilgili kaygılarınızı çocuğun yanında konuşmayın ( örneğin yemek yemiyor üzülüyorsunuz bunu duyarsa siz vazgeçene kadar yemek yemeyecektir ) ilk iki hafta aynı tutumla hiç vazgeçmeden götürün okula bunun bir görev olduğunu söyleyin ona sonra bir bakacaksınız kendi kalkıp hadi okula götürün beni diyecek :) bunlar eğer zorlanırsanız yapacaklarınız bir baktınız hiçbirine gerek bile kalmamış 🌸 tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun ❤️