eeffkk Nazlimom__ bulursunuz daha nadir konulan isimleri araştırın bence. Bende sizin gibiyim. Sevmiyorum 10 kişiden 6 sında olan isimleri yada şimdilerde popüler olan saçma sapan yabancı dillerde neredeyse olan olan isimleri. Benim de oğlum olacak nasipse biz Kartal koymayı düşünüyoruz bakalım inşallah.
sultankumru Bn çocuğumun cinsiyet belli değil ama babası oğlum olursa Halil İbrahim koyacak bn biraz yok diyorum ama kararlı bn aylemde isimler abimin işimi yavuz kardeşimin isimi selim bn bayan olarak yazıyorum bn ismim Sultan
Melikerdgs kkrdln hepsi ayrı ayrı güzel mesela ben oğlumun ismini kartal efe koyucam babası köyü bjk olduğu için hayaliymis🥰efeyi de ben koydum yanına
Zehrailly kkrdln Oğlum Çınar. Kesinlikle öneriyorum bal küpü gibi maşallah çok akıllı iştahlı söz dinleyen aşırı sevecen bir oğlum var 😊
DenizAda_ kkrdln o kadar yaygın ki bu isimler okulda sınıfta en az 2 3 asil mutlaka oluyor Uras yada uraz oluyor insan seçerken zorlanıyor ben de aynı sıkıntıdayım erkeğe isim bulmak da zor 34 haftalığız hala ne bir isime karar veremedim İçlerinden en güzeli Ege bence 🙏