fbaris rabia_25 Manisa merkezde oturuyorum doktorumun tavsiyesiyle izmir sabahattin altınyurt a detaylı ultrasona gittim bir ay önce çok memnun kaldım işinin ehli biri kesinlikle güvenebilirsiniz 8500 tl ödedim.
esin08 rabia_25 bizimde ilk kontrol İzmir’de Medicana oldu nasıl ilerleyeczzz bakalım kaç haftalıksınız :)
esin08 rabia_25 aa cinsiyette bellidir neyiniz oluyor :) Manisa merkez de değil benim Turgutludan gidiyorum 🤣 6+1 iz daha :)
esin08 rabia_25 yaaa ne güzel küçük bir sorum daha benimde bi oğlum var 3.5 yaşında onda 4 ay çok bulantım kusmam olmuştu bunda daha başlayan birşey yok yumurta yiyemiyorum ve çok halsizlik var sadece sizin belirtiler aynı mıydı farklı mı :)
rabia_25 esin08 yani aslında pek bi fark olmadı bende ikisinde de 1 ay kadar bulantım oldu tatlıya çok fazlaydı isteğim ama tek fark kızımda ilk aşerdiğim şey hamile olduğumu bilmeden kısırdı bunda ise taze incir
rabia_25 esin08 ama şu an gören herkes cildimin güzelleştiğini söylüyor ben pek farkına varmasam da ne kadar doğru bilmiyorum
esin08 rabia_25 kısır ve çiğköfyeyi bunda ben de çok yiyorum bakalım :) hayılrısı olsun hepimiz için :)