yesimcsn Kızlar bugün transferimin 6. Günü kan verdim 0.0 cıktı. Tüp bebek yaptığım yerdeki hemsireyke görüştüm daha cok erken cıkmayabilir dedi. Ama az da olsa bi değer çıkmaz mıydı off cok moralim bozuldu 🥹
zeynepim__ @“yesimcsn”#p41308404beni yesimcsn benimde 6 gün değerim 2 cikmisti hep ikiydi yani bende dedim yok 8 gün kan. Verdim 12 cikmisti o şekilde ikinciside tüp bebek 6 günde değerim 50 çıktı bu seferde yani hiç belli olmaz
yesimcsn zeynepim__ normalde test günüm 12 Eylül. Dayanamadım yaptım bugün varsa illa bi değer çıkar diye ama şok oldum çok üzüldüm. Bidahaki testi günümde yapıcam. İnsallah vardır cok üzüldüm . Rabbim sizinkileri bağışlasın insallah
ceren518 Erken yapmısın canım bekleyin gününde verin yada çok vermek istiyorsanız 10 günde verebilirsiniz ama doktoru dinleyin gününde verin
yesimcsn ceren518 okuduğum yorumlarda hep 6. Günde illaki 15-18 gibi değerler görülmüştü. Bende de cıkar diye bi hevesle gittim hüsrana uğradım 😭
ceren518 yesimcsn kendini strese sokma sen kan verilcrk tarihi bekle umutsuz olma olurmu dualarım seninle.
zelboz Bende 26 Ağustos da transfer oldum 5 eylülde kan tahlili verdim sonucum 126 çıktı ben düşük sanıyordum ama doktorum gayet güzel yükselir dedi dün tekrar kan tahlili verdim ve 322 ye yükselmiş. Bence erken vermişsin doktorunun dediği tarihi bekle moralini bozma olacak inşallah
yesimcsn zelboz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . İnsallah erken verdiğim icin cıkmamıstır. Baska yerlerde hep okudum millet 6. Günde idrarda da kanda da görmüs. Umudum kalmadı ama insallah Rabbim bi mucize verir
zelboz @yesimcsn amin inşallah çok teşekkür ederim. Moralini bozmamaya çalış herkesin yolu farklı oluyor inşallah güzel haberler alırsın 🤲