kubrasjsjs Alt tarafa baskı hissi var sancı yok dayanılmaz ama bence bişeyler oluyor nasıl anlıycam doğum mu değil mi yardım edin bacılar 🥹😂
uykucukoalaanrs kubrasjsjs o baskı bende de var kanala girmiş bebek bugün iyice arttı yürüyemiyorum bebek iyice aşağı indi demekki dedi ebe
akbltsvda kubrasjsjs endiselenme bebek muhtemelen dogum pozisyonu aldigi için 39+5 teym ayni seyler banada oluyor. Makata baskida normal. Doğum sancisi baslarsa emin olun anlarsiniz cunku dayanilmazlardir😐
Semanur_koroglu kubrasjsjs tuvalet hiissi son evrede oluyor kontrole gittiniz mi. Böyle aşırı yoğun bir his oluyor
ARYa143 kubrasjsjs bebek kanala indikçe baskıyla beraber büyük tuvalet hissi oluşuyo, hatta sanki büyük tuvaleti yapamıyo gibi bir his diyebilirim, ilk gebeliğimde o şekilde oldu benim.. Yakında ben de bekliyorum öyle şeyler 🙈😁🌸
kubrasjsjs Berivanilky büyük tuvalet hissi var kanala giriyordur diye düşünüyorum ama sancıda olması lazım yada çoğalması ne yapsam bilemedim
yeliz1923 akbltsvda Siz de kasılma oluyor mu bende çok kasılma var 38 haftalığım 2 cm açıklık var doktor sancın olırsa gel dedi
ErkekAnnesii_ ARYa143 evet bendede aynı şeyler oluyor ya bu tek başına doğum belirtisi olmaz ama bence
ARYa143 ErkekAnnesii_ doğumun başladığını göstermez belki ama yaklaştığını gösterir kuzucuk, ben o hallerden sınra kontrolde öğrendim kanala girmiş demişti bana drum Vücudundan kemik sesi duydun mu🙄😊