Beyzaakar İyi akşamlar hamilelikte motora binilirmi bebege zararı olur mu bilgisi olan var mı ? Şeker yüklemesi nasıl yapılıyor birde ayrı yazmıyım
Denisss Beyzaakar seker yuklmesi icin once ac kan veriyosunuz sonra glukoz veriyolar elmali gibi biseydi onu iciyosun ictikten 1 saat sonra birdaha kan veriyosun motor icin bi fikrim yok
feyzaa34 Beyzaakar hamilelikte tren bile sakıncalı sarstığı icin motoru düşünemiyorum bile çok sarsıyor tabi
Kahramanlar Ben bugün dolmuşa bindim bin pişman oldum şimdi duş alıp uzandım daha kalkamadım sancım var çok sarstı motor daha da sarsar hiç riske atma
OsmisinAnnesi Guzel_ailem bildiğin motosikletten bahsediyo sanırım arkadaş.. böyle bişey olmaz olmaz demeyin biri kafasını gözünü yarmıştı 2 3 gün önce salya sümük 😒 elektrikli schooter dan düşmüştü hamileyken.. cahil olmayın sorulması bile hata 🤦♀️
Guzel_ailem OsmisinAnnesi şu şeyler yokmu ayağının birini koyuyorsun.. Diğeriylede yere sürtüyorsun.. O diyor işte elektirikliyi demiyor
OsmisinAnnesi Guzel_ailem tamam canım anladim demek istediğini.. ama biri de elektrikli olandan düştüm diye yakınıyordu.. hamile bi insan otobüs yolculuğu bile sakıncalıyken motor da ne 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Beyzaakar Normal motorsikletten bahsediyorum .. titreşim arabaya göre daha çok oluyor .23+4 günlük hamileyim şimdiye kadar hiç binmedim .. araba gidince motor kaldı binsem mi binmesemmi tereddütte kaldım