Gmoli Kızıma bir sene sonra gebe kalmıştım letu ile acaba ikincide de ni böyle gecikiyor tekrar ilaç mi kullanmam gerekecek
ayferdeniz3209gmailcom Gmoli bende ilk bebeğime letuya benzer ilaçla gebe kaldım şu an 3 yaşında tekrar istediğimiz için denedik ve o ay hamile kaldım çoğu kişiye göre 2. Cisi daha kolay oluyor diye yorumlar var ilk bebeğime 1 sene tedavi gördükten sonra gebe kalmıştım bu hamileliğimi hemen beklemediğimiz için çok şaşırdık
fatoss_ Gmoli ilk çocuğumu istediğim ay hamile kaldım dört yaşına gelince tekrar istedik ve dört sene sonunda oldu çok şükür
mervesee İlk gebeliğim planlı olsun istediğimiz için klomen kullanmıştım o ay hamile kaldım şuan 2,5 yaşında kızım ve tekrar istediğimizde 2 ayda herhangi bir ilaç vs kullanmadan hamile kaldım
tugbatrk Gmoli ilk gebeliğim 2 .ayında olmuştu 2.gebeliğim için 2,5 sene tedavi gördüm histeroskopi ameliyatı olduktan sonra 6.ayda gebe kalabildim ikinci çocuk 2,5 senemi aldı şuanda 3.çocuğu istiyoruz 3.ayımız tedaviye gerek kalmadan nasip olur inşallah 🥹
bsrakp Gmoli ilkine korunmasız tek iliskiyle hamile kaldım, 3 aydır da ikinciyi deniyorum ama daha tutmadı bakalım