cicek63 ecemiyy Yerleşme kanaması olabilir canım emin olmamakla birlikte Gebeliğin çok erken dönemlerinde görülen kanamalar bazen düşük tehdidine veya tüplerde oluşan dış gebeliğe de işaret edebilir evde tekrar bir erken gebelik testi denesin şimdi yine aynı sonuç çıkarsa bir kadın doğum uzmanına mutlaka hemen başvursun. Böyle yazmış aşkım bir test daha dene şimdi elinde varmı test
momsibel ecemiyy hayır kaset alma canım erken gebelik al onu dene mutlaka. 2-3 saat bir şey yiyip içme ama mesane iyice dolduktan sonra yap testi
cicek63 ecemiyy aşkım yine görünüyor sanki bence hemen kadın doğuma git çünkü kanama iyi birşey değil
asil15 ecemiyy aslında gebelikte olabilir bazen yerlesme olabiliyor bende 3 4 gün boyunca yaşadım ama çok yoğun değildi kimyasal da yaşamış olabilirsiniz doktora gidin daha iyi olur
ecemiyy cicek63 galiba kadın doğuma gitmem lazım canım bende görüyorum çünkü bak içinide açtım daha net oldu
cicek63 ecemiyy aynen kuruma çizgisi değilse görünüyor mutlaka git hatta bugün gidebiliyorsan direk acilden gir
asy_kedy ecemiyy canım bende gördüm 2. Çizgiyi senin fotoğrafta benim annem kız kardeşime hamileyken regl olmuş bilgipin normal regl, belki seninki de üstüne görmedir, beta hcg sonucun çıktı mı merak ettim
Nzisty ecemiyy regl iken yada kanama , leke durumlarında test yalancı pozitif verir çünkü adet zamanı hormonlar hcg çok yüksek olduğu için
blgmrd ecemiyy canım benim postuma yazmıştın hep aklımdasın umarım iyi haberlerini alırız mutlaka etiketle beni senin için dua ediyorum 🙏🏻
ecemiyy blgmrd çok teşekkür ederim canım acile geldim umarım güzel haberler veririm iyiki varsın🙏🏻😔♥️