emosunanasi @“muhendistenfikirler”#p41306793 Hazır yaprak sarması alınca bi daha sormadım sana ama eğer yaprak alacaksan sorayım tekrar arkadaşa da hatta ona söylerim sen konuşursun olur mu?
Ankaralibebe haticedn ben oraya çok yabancıyım , Salı pazarı nerede bilmiyorum. İzmriden gelin geldim oraya
emosunanasi muhendistenfikirler Var yazdım şimdi ona . Ne biliyim numarasını izinsiz de vermek istemedim bacım . Söyleyim tamam derse sen konuşursun . Ama yaprak muhteşem gerçekten sarması vs çok kolay. Annesi kendi hazırlıyormuş hem
muhendistenfikirler emosunanasi benim telefonum var ya sizde o yüzden izinsiz olmuyor aslında. Yaprağı görüp alabilirsem iyi olur en azından fotoğrafını gösterirlerse
emosunanasi muhendistenfikirler Aşkım numaranı kaydetmedim tamam derse senin numaranı ona gönderirim resim vs atar sana o şekilde alırsın hoşuna giderse
esraa_27 meryys yaa arkadaş edinmek istiyorum 3 senedir tek olmaktan bayılıcam ve arkadaşlık bitmiş cidden Kızılay’da görüşmek kolay olur 🥹
emosunanasi emosunanasi Bacikom özelden no tekrar yazar mısın sana özel mesaj attım onay bekliyor diyor yaprak varmış getirmişler
esraa_27 cigitmeri 😊benim bebeğim 1 yaşından ama hamileyken Sincan eğitim araştırmaya gidiyorum doğumu da koruda yaptım