bmmomss Prens_prenses_4682 Nerden beğeniyorsam ordan alıyorum ben özellikle şurası dediğim yok. 22 Haftalığım bayağı bişeyler aldım H&M, Zara, B&G, Lcwaikikiden zıbınlarını ve çorap aldım, ebebek, Cigit Şuanlık buralardan aldım
muhendistenfikirler Prens_prenses_4682 h&m, chakra, lc waikiki, kitikate ve ebebek mağazalarından aldım şu ana kadar 🌸
cinderella Prens_prenses_4682 yenidoğan olarak çok marka almadım herhangi yerlerden beğendiklerimi aldım ama şuan HM çok hoşuma gidiyor ordan alıyorum eşofman takımları fln
Rojdiyebiri Prens_prenses_4682 lcw uygulamasında çok güzel şeyler var ve indirimli ben mağazada güzel ve uygun şeyler çok bulamıyorum
deniss_ E bebekten aldim bulunduğum şehirde hm yok netten de baktim ama kalıp olarak bilemediğim icin e bebekten aldim genelini lc de mağazalarda buyuk seyler var yenidogan cok göremedim ama İnternet sitesinde varmis büyüdükçe ordan alacağım
Parsology Prens_prenses_4682 ebebekten veya trendyoldan puan ve ürün değerlendirmesi yüksek olanları filtreliyordum öyle bakıp alıyordum pişman olmadım şuana kadar iyi çıktı hepsi
izzzzz Prens_prenses_4682 nerde bulursam ordan 🫣 amaa bol bol alın tavsiye çabuk büyüyorlar yaa diyenlere inanmayın günde 3-4 üst değişiyoruz buldukça alın