Alya05 emosunanasi Seninkide yakındır canm emekler zorluk o zaman başlıyor 🤣😅 Reyyan koltuklara tırmanıyor yürüyor beni perişan etmiş
emosunanasi manolya__ Evet öyle olan bebişler de varmış bakalım benim oğlan beni şaşırtabilir jsjsjsjsjs
emosunanasi Alya05 Bü de oğlan çocuğunu hayal et 😀😀 Daha şimdiden aynı inan ki ben yemeği yapıyorum filan ama hep yanıma getirirm tek başına kalmaz bazen kalır odada . İki dakika bırakmaya gelmiyor hemen koltukların altında😀😀
Ozlemerikci543450 emosunanasi evet evet ikizler erkek 8 aydan beri debelenip emekliyor du luan kalkıp gidiyor düşe kalka ama kız öyle değil mesela ve kızımın hiç dişi yoktu 1 yaşını 1 hafta geçe dişi çıktı herkes dişi yok mu diyordu oğlum 6 aylık çıkardı
Ozlemerikci543450 emosunanasi galiba öyle bilmiyorum 13 aylığız sadece alt 2 diş var ikisinde de başka yok 🤣
ahbuben emosunanasi Emeklemek bir gelişim basamağı değildir sevgili anne 🌸 emeklemeden yürüyebilir, anlattığınız gibi bazı çocuklar da geri geri emekler çok normaldir 🥰
mucizebebegimmm emosunanasi benim oğlumda çaba bile yoktu 11 ay 1 haftalıkken falan bi anda emekledi. Her bebek aynı dönem emrkleyecek diye bir şey yok, kaygılanmayın. Bazı bebekler emeklemeden yürüyor. Benim oğlum çok korkuyordu, belki bebeğinizde korkuyordur. 🤗
emosunanasi mucizebebegimmm Aynen belkide ama çırpınıyor gitmek istiyor geri geri gidiyor bi gitse uçacak da 😀😀
Meral_63 emosunanasi Benim kızda 13 gün 9 aylık olacak koltuk altına giriyor beşik altına beşikte yüz üstü dönüyor ama emekleme hiç bir şey yok ortada
mmommy emosunanasi ben kızıma emeklemesi için denge kule oyunu almıştım onları üst üste dizip kızıma gel gel yapıyordum bir iki denemede öğrendi sizde deneyebilirsiniz 🌸
emosunanasi mmommy Aaa o kulelerden almayı bende düşünüyordum hatta bakmıştım da . Denemekte fayda var ben normal oyuncağını koyup çağırıyordum gelmiyordu hatta bön bön yüzüme bakıyordu 😀😀
Baklavaseverim emosunanasi İnan hiç beklemediğin an da pat diye oluyor içini ferah tut şu an emeklememesi normal başını tutuyorsa oturuyorsa tamamdır hatta kızım 9. Aya kadar otururken kendini hep geriye atardı arkasına yastık koyardım benim yeğenlerim hep 6 aylık emekledi 9-11 ay aralığında yürüdüler ben de hep Allahım ne zaman yürüyecek bu çocuk diye kafama takıyordum bir de şu milletin aa yürümüyor mu lafları vardı cjsncjsjx yürütmeye falan çalışanı mı ararsın yani bir problem olsa doktorun da söylerdi zaten akışa bırak
emosunanasi Baklavaseverim Çok doğru söylüyorsun bacım aynen dediğin gibi oldu . Hala yürümüyor mu eee daha emekleyemiypr mu aslımda vakti geldi falan filan derken insanın sabrınınfenemeye çalışıyorlar gibi. Sağlıklı olsun da elbet vakti zamanı var demek ki . Çok teşekkür ederim 🌺🌷