melike28_k ya oradayken ben çok heyecanlıydım eşime baktım hiç heyecan yok gibi görünüyor ben de dedim ki senin öğrenmeye hakkın yok doktora dedim ki Bir kağıda yazar mısınız hem ona da sürpriz yapmış olurum arabadayız kahvaltı yapacağız evde ekmek yok dedim ki sen ekmek al ben de burada kalacağım normalde de hep onunla giderim fırına sonra bana dedi ki sen bakacaksın kesin kağıdı bana ver ben de dedim ki sana verirsem sen bakacaksın vermeyeceğim ben de bakmayacağım dedim sonra o gitti geldi ben o arada baktım erkek olduğunu gördüm ama doktor elime verince de böyle göz ucuyla baktım e harfi vardı neyse eve geldik dedim ki sen işine git geldiğinde sana sürpriz yapacağım sahile gidelim o da dedi ki ben dayanamam çalışamam hatta aklım hep burada olur neyse kıyamadım ona gittim bir tane kutu aldım mavi ve pembe flashlarım vardı düğünden kalan dedim ki bunların birini koyacağım hangi renk içindeyse cinsiyet o pembe olanı koydum videoya aldım böyle heyecanlı heyecanlı anlatıyorum sen ne hissediyorsun diye o erkek hissediyorum ama %100 kız olacak dedi ben de kız olacağını hissediyorum ama erkek içime doğuyor şu an dedim sonra kutuyu açtı pembe çıktı aa kız falan dedi ben biliyordum dedi tahminlerim doğru çıktı dedi ben de cebimden mavi olanı çıkarıp gösterdim ona hayır yanıldın erkek dedim inanmıyorum dedi ben de kağıdı gösterdim erkek yazıyordu gözleri doldu bizimde böyle bir anımız var 😁