semos__7 Kızlar dün days doctor ile test yaptım bariz görülür silik çizgi vardı . Bugün emin olmak için Prodoctor ile tekrarladım ve negatif ben hangisine inanmalıyım kafam iyicene karıştı yardımcı olur musunuz ?
semos__7 anonim211 days doctor öğlen 2 idi sabah 7:30 da kahvaltı yapmıştım 1 bardak çay harici sıvı tüketmedim . . Prodoctor sabah ilk idrar dı
cicekligunler2332 Day’s doctor beni çok yanıltmıştı canım prodoctor beni hiç yanıltmadı hakkımda hayırlısı olsun 🌸
anonim211 semos__7 ben days comfortla öğrenmiştim o sanmıştım pardon days doctor ayrı bir markaymış bence yarın sabah awoxla bir deneyin
semos__7 kumsalyildirim Prodoctor benimkisi seninki ayrı bir marka sanırım onlardan alıp deneyeceğim bakalım 🤔
rumeysa_5567 days doctor 2 tane yapmıstım ikiside pozitif ama kan negatifti tamamen hayal kırıklığı, en iyisi predictor,prodoctor
semos__7 rumeysa_5567 anladım canım ozmn yalancı pozitif verdi bana büyük ihtimalle . Adet gecikmesini bekleyeceğim
kumsalyildirim semos__7 yanlış mı etiket yaptınız acaba :) ben test falan yapmadım 🤣 predictor en güvenlisi demiştim
semos__7 kumsalyildirim tamm doğru yanıt vermişim sizin dediğiniz ayrı demek istemişim benimki Prodoctor
kumsalyildirim semos__7 aa tamam ☺️ evet predictor early deneyin derim yalancı sonuç vermez kuruma çizgisi bile olmaz