oyayldz Bende 35+4 doktor 2700 dedi ama bana göre az normal mi sizce yoksa bu haftadan sonra mı artar
meryemy93 oyayldz doğuma kadar 3 ü çok rahat geçer son haftalar çok hızlı kilo alıyorlar 🥰♥️sağlıkla gelsin inşallah
ridra meryemy93 evet beni de yarın sabah alacaklar son saatlerim uyku girmiyor gözüme heyecandan rabbim bekleyen herkesi kurtarsın sağlıcakla kavuşalım, isteyen herkese de nasip etsin rabbim 🙏🥹
meryemy93 ridra amin amin sağlıkla kavuş inşallah ya oğlumu doğuracağım gün gecesi geldi aklıma sabaha kadar dönüp durmuş sabah 8 de gitmiştim hastahaneye 🥰 çok heyecanlı ve bir o kadar güzeldi🧡♥️😊
meryemy93 mezig6 ilerisini bilmiyorum ama doğuma birkaç hafta olduğu için asıl o zaman kilo aldıkları için demiş olabilir sağlıkla gelsin inşallah🥰
dogakusunannesi meryemy93 teşekkür ederim 2. Gebeliğim suan başıma neler gelecek çok hakimim ahhahaha 🥹🤣🤣
senpoyraz meryemy93 bizim hastanede çok fazla bekletmiyorlar bafra devlet hastanesi ı gün içinde sıra alabiliyorsun yada bi kaç gün sonraya
meryemy93 senpoyraz şanslı bir yerdesiniz biz İstanbul’da olunca yer bulmak resmen zulüm ya devlet mi olsa dedik ama özel olacak muhtemelen.