amine4444 kubrasjsjs evet aynı durumdayız inan sabah ezanına kadar oturuyorum neden uyku olmaz acaba😞😞
bisenorita kubrasjsjs benimde uykudan gözüm açılmıyor ama asla uyuyamıyorum dönüp duruyorum dalamıyorum :((
melismersin kubrasjsjs 2 aydır anneyim kızım uyuyor yinede uyku yok 😅 yarın kızım kucağımdayken yapacağım kahvaltımı öğle yemeğimi ve akşam yemeğini hazırlayıp etrafı topluyorum 😂
kubrasjsjs amine4444 mommehtap bisenorita meryys hepimizde aynı sorun varmış bacılar 🥹🥲 neyseki yalnız değiliz
harika3838 mommehtap çok iyi ya 😅 uykum olmasa da kalkıp bu saatte kolay kolay poğaça başına geçmezdim sanırım, tebrik ederim sizi 👏🏻
ayaznannesi kubrasjsjs yeni konservelerimi bittirdim şimdide yatak yüzlerini taktım su yok su olsa bulaşıkları falanda yikiyacam ama su gelmior Siverek’te bu sular ne zaman olacak anlam veremiyorum 😤
annemi_oluyorumben haftadan selamlar uyku muyku yok günlerdir geceleri temizlik yapıyorum çamaşırlar yıkanıyor asıyorum mutfak topluyorum acıkıyorum tuvalet banyo temizliyorum sabah ezanına kadar bu şekilde devam ediyor söyleyeceklerim bu kadar😂
kader_00_ kubrasjsjs yatağa girene kadar uykusuzluktan sallanıyorum yatağa girince bı haller oluyor dönn Allah dönnn bide gece enerji geliyor evi kaldırıp indiresim var 😀
mavigolge kubrasjsjs doğuma sayılı günler kaldı. Uyku var ama Son iki gündür hiç rahat uyuyamıyorum Sanki nefesim kesiliyor. 🥲