gul_m5 Ovulasyon testi yapıyorum daha önce de paylaştım zaten daha pik görememiştim ama evde test kalmadığı için hemen eczaneden aldım Freely marka ama pek güvenemedim de üstteki iki tanesini dün yaptım farklı saat Aralıklarında tamam bu kadar koyu değillerdi zaten kuruduktan sonra da biraz daha koyulaşma oldu ama bugün yaptığım iki testte alttaki gibi çıktı anlam veremedim
mmommy gul_m5 bence tam pik olmamış pik olduğu zaman sağ daha koyu oluyor sol bir tık açık kalıyor Lh dalgalanması olabilir bende de çok oluyordu doktora gittiniz mi yumurta takibi için
gul_m5 Bu arada hamile değilim hamilelik testi de yapmıştım zaten negatif 🥲 Bu markayı ilk defa kullandım hiçbir fikrim yok dün de ara ara hatta bir kaç gündür kasık ağrısı yaşıyorum çok az da beyaz bir akıntım vardı yumurtlama mı yoksa değil mi anlamadım
gul_m5 mmommy yok hayır en son gittiğimde yumurta çatlamış dedi ya regl olucaksın ya da gebelik dedi ama regl oldum böyle bir kaç ay beklicez dedi ben ovulasyon testine başladım doktor önerisi falan değil