hilalibrahimm merve542 ben ilk gebeligim sezeryan ama böyle duydum merdiven fln çıkin sürekli diyorlar ahududu çayı hurma tüketin diyorlar squat pilates fln
merve542 hilalibrahimm cumartesi kontrole gittim kilosu 3400 dedi bu cuma tekrar çağırdı gidene kadar inşallah doğururum 😀
hilalibrahimm merve542 inşallah canım maşallah kilosu çok iyi bide daha fazla alırsa sezryan a alırlarsa Allah korusun
hilalibrahimm merve542 canım benim sezeryandi hiç korkulcak bişey yok yine sezeryan olucam sizin ilk gebelikmi bu arada burdakiler insanı çok korkutuyor yok sezeryan şöyle yok böyle kişiden kişiye değişebilir bu yani
merve542 hilalibrahimm evet ilk sezeryana korkmuyorum açıkçası sadece 1 hafta ağrısını çekicen diyorlar doğrumu
hilalibrahimm merve542 ben bişey diyimi sana eve geldim süpürgemi bile yaptım o bence çok çok kilolu olanlar eğer zaten hastanede rahat yürürsen gazında çıkarırsan eve çok çok rahat gelirsin canım
uykucukoalaanrs Bende 39 olcam hiç sancım yok bu akşam ilk defa ahudud çayı içtim hemen ishal yaptı gece sancım gelir mi bilemem bide Hint yağı içiyorlar ama ondan korktum çok etkiliymis deneyen var mı acaba