muhendistenfikirler marimary bana doktorum folik asit ve omega 3 içeren prenetal life’a önermişti Ve çeşitli multivitaminler de var haftadan itibaren kullanıyorum 21+4 haftalığım şu an
hilalibrahimm marimary ben 7 aylığım 1 kutu kullandım 5.aya kadar değerlerim çok yüksek bu sefer kullaninca vücudumda değişik değişik şeyler çıktı bir ara kabarcıklar doktorum biraktirdi kullanmamı bayadır içmiyorim ama benim değerlerim yüksek olduğu için haberiniz olsun
harika3838 marimary bende sevmiyorum zor içiyorum. En kolay yöntemi yemeğin ortasında içmekle buldum, bir deneyin isterseniz ☺️ doğuma kadar hatta sonrasında da içebildiğim kadar devam ederim muhtemelen
naranta ben hamileligin basindan beri kullaniyorum. baliktan tiksindim ilk trimesterdan beri sayilidir yedigim 9 ayda 3 kez falan o yuzden doktor demedi ama ben sordum kullanabilir miyim diye
cicekkkkiz marimary ben normalde cok severim hamilelikte biraz tiksindim ama ilaç içmektense balığı tercih ederim. Zorla da olsa yiyorum. Sende takviyeni değiştirebilirsin daha az kokulu olanlar oluyordu
cerencyz Doktor bana D vit Demir ilacı Magnezyum Verdi ama bunları verirken kan tahlili yapmadı(devlet hastanesi) Yani 6. Haftada yapılan hani ilk öğrendiğimizde yapılan kan tahlilleri var ya onlara istinaden verdi diye düşünüyorum ama sistemde hiç açıp baktığınıda görmedim sizin vitaminleri neye göre verdiler acaba birde bende balık çok severim ama sanki yiyemeyecek gibi hissediyorum omega istemeli miyim? Ya da aile hekimine gidip ondan mı istesem bilemiyorum şuan 14+3 ün🥰
symtheone marimary ben ocean omega kullanıyorum, bazı ilaç şirketleri diplerdeki balıklarıdan bazıları yüzeylerdeki balıklardan elde ediyormuş içeriği. Ocean hiç rahatsız etmedi midemi, kötü tat vs bırakmıyor. İlaç biraz büyük ama yutuluyor öneririm
cerencyz marimary Bir sonraki kontrolümde bir sorayım o zaman çünkü omegada faydalı birşey besinlerden yararlanamıyorsak kullanmamız gerekir bence ☺️
haticekasar Normalde balık yağı içen olsa bile yanımda Miğdem bulanırdı ama şuan doktorum prenelac diye bir omega yazdı içinde multivitamin ve mineral var çok rahat içiyorum doktorunuza danışın sizde isterseniz