hamilelikteikincibahar Kızlar makinem bozuldu 1 aydır elde yıkıyorum üstelik 11 haftalık hamileyim bana kullanıp memnun kaldığınız bulaşık makinesi marka ve modellerini yazar mısın lütfen
hilalibrahimm hamilelikteikincibahar ben Arçelik in kullanıyorum kapağı kendisi acıkan çok memnunum bu arada tavsiye ederim
anonimmom_ hamilelikteikincibahar ben bekonun 3 programlısını almıştım sanırım gayet yeterli zaten hep aynı programı kullanıyorum temiz yıkıyor memnunum
naranta bulasik makinesinde arcelik + altus cok iyi ben altus almistim ki en dusuklerindendi 3 programi vardi ama cok memnundum
Alara6161 hamilelikteikincibahar benimki hoover ve çok memnunum 8.000 a almıştım 2 sene önce şuan 15.000 olmış ama verdiğin paraya değiyor tertemiz çıkarıyor çizilme felan olmuyor wifili Hoover HF 3E9L0W-17 5 Programlı Wi-Fi Bağlantılı Bulaşık Makinesi Hepsiburadan almıştım hatta verdiğin parayı fazlasıyla hakediyor.
hamilelikteikincibahar Alara6161 benim bozulan makinem de hower zaten 10 yıl önce evlendiğimde bütün beyaz esyarimizi o marka aldık ama parça sıkıntı var yedek parça bulunmuyor kolay kolay