cokyeniyiz kizlar ilk hamileligimde hic boyle bisey yasamadim onun icin ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum bir hafta cikamiyorum ciktigim zamanda. bazen saatlerce ugrasiyorjm bazen tam cikacakken sıkışiyor yaptiktan sonrada bi yarim sat kendime gelemiyorum cok aciyo zorladigim icin gunluk su tuketimim iyi cok kuru beslenmiyorum ama anlayamadim bana oneri verin cok permeperisanim
hilalibrahimm cokyeniyiz erik suyu için çok iyi geliyor incir ye bide yaş incir sabahları aç karnına gerçekten çok işe yarıyor ha eğer bunlarda mi şey yapmadı dulpahon diye şurup var şekerli felâket bunu al yada entoregermina canım Allah şifa versin
anonimmom_ cokyeniyiz midesi bulanan girmesin yazınca fotoğraf falan var sandım korka korka girdim valla 😂 kabızlık bende yaşıyorum activianın probiyotik yoğurtları baya iyi geliyor yaban mersinli olanı yiyorum ben onlar tuvalete çıkarıyor beni bir dene istersen. Kefir de kabızlığa iyi geliyor içim sade kefir deneyebilirsin
nurrisko cokyeniyiz kabızlığa çok dikkat et canım ya 🥺 aynısını yaşadım özellikle doğumdan sonra doktor dikkat et dedi ama o kadar hoşaf içmeme rağmen kaçamadım kabızdan. hemoroid başlangıcı vardı çok afedersin ıkınmayı unuttum ben artık. şimdi 2.ye hamileyim biraz haftası ilerlesin tedaviye başlayacak doktor 😔 eğer fazla ağrı çekiyorsan doktoruna anestol adlı kremi sorabilirsin. anestezi etkili bir krem ve uyuşturuyor. rahat yaparsın en azından
cokyeniyiz hilalibrahimm inciri denedim cok sekerli olunca acligimi kesiyor ama yarin sabah ac karna denicem
hilalibrahimm cokyeniyiz ye kuzum gerçekten anam bana bahçeden koca leğen getirmiş ben hiç kabız olduğumu bilmem ama yiyorum sabahları bebeğe kilo aldırsin diye birde Allah korusun böyle kabız problemi cekmiyim diye
naranta ac karnina kuru kayisi yiyip uzerine ilik su icin bir de mideniz aliyorsa ac karnina 1 yemek kasigi zeytinyagi… gun icinde sade kefir tuketin bir de🙏🏻 muz, kola, leblebi bunlar kabizligi arttiriyor uzak durmaya calisin
zeyuss cokyeniyiz ilk gebeliğimde bende sürekli kabız oluyordum sabah aç karnına kayısı ye üstüne su iç gerçekten iyi geliyor ve makarna kesinlikle yemedim ilk gebeliğimde sadece 2 kez yedim çok kabız yapıyor inşallah işe yarar çok zor bi durum böyle durumlarda fito krem sür çatlıyodur orası iyi geliyor
cahanbebek Bana dr magnezyum ilacı vermişti onun içeriği beni düzeltti dr söyle ilaç versin ilacın adı magosit dr sor öyle kullan sormadan lütfen kullanma