SuEr_Tu1512 Kızlar kullanan var mı? İllaki vardır. Nasıl kullandınız? Gerçekten faydası oluyor mu? Sütten kaç günde kesebildiniz? Gece emmelerinde nasıl yapıyordunuz??
gamzeakarsu17 SuEr_Tu1512 bende sabır taşı alacaktım karar verme aşamasındaydım bir gece çok sinirim bozuldu sabaha kadar memeyi bırakmadı sabah uyandım dolaptan sirke sürdüm bir kere memeye ağzını sürdü yüzünü ekşitti böyle acılı acılı baktı ve son oldu.15 gün uykulara çok zor geçti ama memeye gelme mevzusu hiç olmadı
annebebekk52 SuEr_Tu1512 onu sürünce memenin ucu siyah oluyor oğlum gündüz öyle görünce emmiyordu gece karanlıkta isteyince hemen sürüp verdim 2 defa dan sonra istemedi
safiye18 SuEr_Tu1512 kullandım 2gun ağladı sonra alıştı ama öyle çok aglamadi tabi cnku uyurken emiyordu sadece
SuEr_Tu1512 Mom_26 Gündüzden mi başladınız kullanmaya yoksa direk gece mi sürdünüz? Uyku sersemi farketmez sanırım benimki
SuEr_Tu1512 gamzeakarsu17 Ben öyle sinir olma şeyinde değilim daha ama sütüm olmadığının farkındayım ve memeyi artık unutup yemeklerden yemesini, gece uyanmamasını istiyorum
Mom_26 SuEr_Tu1512 gece meme emerek uyurdu gece emzirmeden önce sürdüm ağzına aldı meme pis olmus dedi eliyle sildi tekrar emdi meme pis olmus diyerek ağlamaya basladi gece boyunca agladi ve beni dövdü 😅 sabah olunca babama gidip beni şikayet etti dedee annenin memesi pis olmus diye utancımdan yerin dibine gitmistim zorlu bir süreç inşallah sizin ki kolay bırakır
SuEr_Tu1512 Mom_26 Allah’tan benimki daha konuşamıyor 😅 Bugün çorba falan yedirip uyuttum inşallah gece çok uyanmaz, normalde 3,4 kere uyanıyor bazen daha fazla eğer uyanırsa yarın gündüz Allah nasip ederse başlamak istiyorum 🙏🤷🏻♀️
safiye18 SuEr_Tu1512 gece kalkmazdi emmeye gece beslenmesini belli bı aydan sonra kesmek gerekli ya zatn ama bu süreçte yalancı meme işime yaradı onuda uykuya daldığı an ağzından yavaşça çekiyordum hissettirmeden bırakmıyordm ağzında
SuEr_Tu1512 safiye18 İşte benimki gece emmesi yapıyordu ve 3,5 kere kalktığı oluyordu bıraktıramadım. Yalancı memede kullanıyoruz ama ağlıyo emmek istiyor
dryidacli Elinizi ıslatıp taşa sürüyorsunuz sonrasında da göğüs ucuna sürüyorsunuz 20 aylıkken son çare sabır taşı ile tek seferde bıraktırdım meme pis olmuş dedi gündüzdü bıraktı
SuEr_Tu1512 dryidacli Ne güzell bende başlamadım daha cesaret edemedim bişeyde yemiyor çünkü şuan o yüzden başlayamadım
stalas SuEr_Tu1512 iki yaşını iki ay geçmişti oğlumu sütten kestiğimde zaten artık geceleri pek emmiyordu ama yine de çok düşkündü gündüzleri sürekli istiyordu ve artık zor oluyordu benim için. Sabır taşını kullandım bir kere ıslatıp göğüs uçlarıma sürdüm kötü olmuş diyerek bir daha asla ağzına almadı. Hiç Zorlanmadık elhamdülillah daha da istemedi sadece dokunmak istedi o kadar. Kesinlikle tavsiye ederim
SuEr_Tu1512 stalas Kullanıcam aldım çantada duruyor. Gündüzleri çok emmiyor benimki geceleri çok istiyor. Normalde bu hafta anneme geldim bıraktırcaktım ama ağızları aft olmuş bişey yediğinde falan ağlıyor o yüzden yemek istemiyor. Aslında sütüm de az ama emiyor artık napıcam bilmiyorum