feyzaciim Karnımdan çıt sesi geliyo ya bebek hareket ederken kafayı mı yiyorum normal mi allah aşkına 32. Haftadayım çıt çıt ses çıkıyo çekirdek sesi gibi galiba erkenden kafayı kırdım
feyzaciim feyzaciim evet karnımdan geliyo eminim yine oldu bebek mi çıtırdıyo suyun içinde çıtırdayacak ne var ki başka? Size de oluyor mu ya normal mi bu
feyzaciim HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI şimdi geçmiş yazılara baktım da bir sürü kişi yazmış gerçekten. Aklım çıktı 🤦🏻♀️
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI feyzaciim hahah korkma korkma😂 bende ilk gebelikte burda okumuştum sonra ilerleryen haftalarda bende de başlamıştı burda okuduğum için korkmadım 😂 etrafımdakiler inanmadı ama bana olur mu öyle şey diye
feyzaciim HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI zaten acıtmaya başladı sıpa bir de çıtırık çıtırık ses çıkarıyor 😂 allahımmm sağlıkla tek avazda doğurmamızı sağla elimizde olsun böyle görmeyince çok zor 😂😂🤦🏻♀️
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI feyzaciim evet evet görmeyince çok stres oluyor insan yanında olunca sürekli kontrol ediyorsun 🫠 sağlıkla gelsinler💖
feyzaciim arasmom0101 evet böyle düşünmek daha sevimli kaburgalarımı çıtlatması düşüncesi tedirgin ediciydi 😂😂
feyzaciim arasmom0101 atsın atsın atmayınca da ben dürtüyorum gerçi allaha bin şükür oğluşum da oğluşum belki futbolcu olur da bizi kurtarır 😂
Mom_26 feyzaciim ben oglum da yaşamıştım o çıt sesini heralde erkekler çok hareketli oluyor eklem sesi diye düşünüyorum onu