naranta linababy10 henuz dogurmadim ama arastirdim lansinoh aldim ben memelerde aci siskinlik olunca soguk kompres yapmak iyi geliyormus jel pedle ben lansinoh aldim
kincikupelikiz linababy10 ben aldım ama göğsümde pek kullanmadım ısıtıp bazen gazı olduğunda oğlumun ayaklarına koyuyordum 😂😂
Annelikmesaisibasladi linababy10 ben jel değil de normal pamuklu olanı kullandım meme ucu yara olunca yada tahriş olunca lansinoh göğüs ucu krem var onu sürdüm süt geceleri biriktiği için akma oluyor oda çamaşırı ıslattığı için iyi oluyor ama illa jel göğüs pedi olmak zorunda değil
linababy10 ikiprensannesi___ Resim ekliyemedim https://ty.gl/xugavcfra231e Bu Trandyoldan bakabilirsiniz
linababy10 naranta Peki silikon göğüs ucu kullanılan bir şey mı Ben emzirme konusunda hiç bilgim yok ilk Gebeliğim
naranta linababy10 benim de ilk gebeligim gogus ucun ufaksa gocukse vs kullanisli ama bebek alisirsa normal memeyi reddediyormus ben nolur nolmaz onu da aldim insallah kullanmam gerekmez
linababy10 kincikupelikiz 😅mantıklı aslında elimde var jel ped ama yuvarlak değil aslında onu da kullanabilirim
mavisim25 Lazım olmuyor bunu aldım 1 kere kullandım bidaha kullanmadım , ilk sütü sağım zamanıydı. Bunun yerine sıcak su torbası-buz aküsü de koyabilirmişim.. zaten ilk günler dısında bidaha öyle ağrı şişlik falan olmuyor
kincikupelikiz linababy10 aynen normal bi havluyu ütüleyip koymak bile aynı şey çünkü öyle çok uzun süre de sıcak kalmıyor açıkçası bence
Kanatlarimruhumda linababy10 yani böyle şeyler hep sosyal medyadan çıkıyor. Gereksiz bir şey. Ancak mastit olursanız gerekir o da çok uğraşmanız lazım olmakmin kaldı ki oldunuz önerilen şey beyaz lahanayı dondurup uygulamak ebelerin bile önerdiği. Jel ne alaka saçmadapan insanlara masraf yaptırmaktan başka bir şey değil
Busranur_mnts linababy10 ihtiyaca göre alınır mastit gibi durumlarda kullanılıyor galiba Bi krem bi de kalkan yeter ben gümüş kalkan da almadım normal plastik kalkan aldım e bebekten ilk zamanlar emmeden sonra göğüs ucu hassaslaşıyor kıyafet va can yakıyor biraz krem sürüp 10 15 dk kalkanla tutuyordum acısını alıp yumuşatıyor yara vs yapmadı Göğüs kremini doğumdan önce de kullanmaya başlayabilirsin ben 32. Haftadan başladım kullanmaya hafif kuruluk vardi iyi geldi
linababy10 Busranur_mnts doğurudur bazı şeyler doğumdan sonra beli olur alcaktım bunu vazgeçtim bir göğüs ucu kremi ve kalkanı yeterli şimdilik 👍🏼