ARYa143 dilanaydiin ahahaha afiyet olsun yarasın kuzum, evet muhtemelen bebektir 😂😂🥰 Seninki de tatlıcı çikti o zaman 😊 Kız mı erkek mi🌸
dilanaydiin ARYa143 kız bebiş bekliyoruzz ama ilk günden beri deliler gibi tatlı yiyorum hurafeler gerçek değilmiş 😂
kader_00_ dilanaydiin 14+3 haftaliğız ve kasığımda hissediyorum içimden bir şey kayıyor gibi oluyor bazen ve elimi hafif bastırınca sertlik hissediyorum sanki bir kase varmış gibi
harika3838 dilanaydiin merhaba ilk gebeliğim 20. Haftada hissetmeye başladım 🥲❤️ sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza 🤲🏻
minik_kelebek3 dilanaydiin 16+4 te şuan 19+2 bugün detaylı usg günü çok heyecanlıyım bebişimi görücem umarım çok çok iyidir sağlıklıdır miniğim 🥹🤭
minik_kelebek3 dilanaydiin benimde detaylıma 16 gün kala bulmuştum randevuyu allahım gün saya sayabi hal olmuştum zaman durmuştu resmen inşallah senin de günün bi an önce gelir bebeğinin güzel haberlerini alırsın 💕💕
kincikupelikiz dilanaydiin ilk gebeliğimde 18+1 de hissetmiştim ama şu anki kilomdan daha zayıftım 😂 bakalım bunda ne zaman olacak şu an 13. Haftadayım