Esma006 Şekerim yüksek çıkmıştı ya anlatmıştım buğün yatışım oldu öğlen açlık 92 tokluk 156 akşam açlık 80 tokluk 120 şimdi gece toktum 100 çıktı
xxlnmez Esma006 geçmiş olsun kaç haftalıksın nasıl bir tedavi uyguluycaklar acaba şeker benimde yüksek ama yatırmıyolar
Esma006 xxlnmez aşkım perşembe şeker yüklemesi yaptırdım 50 lilik yğksek çıktı cuma 100 lik oda yğksek bugün yatırdılar onların verdiği yiyecekleri yiyorum tek başka birşey yok tek su başka yok ara öğün yoğurt fln canım sıkıldı bunlarla düzelmezse insülin dediler
Esma006 242511 yok aşkım açılma sancı şükür her tokluk ölçüldükten sonra nts alıyorlar ultrason fln bakıyorlar
242511 Hiç bişey olmaz benim dayımın eşinin şekeride çok yuksekti hiç bişey de olmadı 40 kadar giti sende öyle olursun inşallah balım sitres yapma etkiler senide bebegide🥰
Esma006 242511 inşallah canım benim dikkat etmezsem de bebekte fln diyabet olur diyorlar da birde erken doğum
Esma006 biiremm yok canım 6 buçuk aylığız 6 kilo aldım bebek bir hafta önde genle alakalı biliyorum onun dışında şeker yüklemesinde öğrendik
biiremm Esma006 gerçekten mi belirti vermeden de olurmu yaa bende 24 haftalığım doktor 28. Haftanda yaparız dedi korktum şimdi
biiremm Esma006 rabbim yardımcınız olsun hiç korkmayın içinizi ferah tutun sağ salim çıkarsınız hastaneden en azından erkenden tespit edilmiş doktorlar gerekeni yapar geçmiş olsun 💐
Esma006 biiremm korkma aslında valla dıştan ruhen anlamıyorsun ne bilim birşeyim yok ama çıktı işte açlığa gelemiyorum ama sinirleniyorum belki o belirti olabilir