ARYa143 Kızlar haftaya muayenem var, tesettürlüyüm.. (genelde uzun tunik, bazen de elbise giyiyorum) Sizce muayeneye giderken ne giysem kolay olur, siz ne giydiniz 🙄
ikiprensesannesi23 ARYa143 bnde ssvd düşünüyorum haftamız ayniydi sanırım bizde 34+6 olduk sancım olmadıkça çatıya çıkmam herhalde ya 😃 burda biri demisti çatı dar deme ihtimalleri olurmus sancidn sonra acilma oluyor
ARYa143 Kiraz53 ya elbise mantıklı geliyo bana da ama bel kısmında yığılma yapar mı acaba diye düşündüm 🤷♀️ Siz neden olmadınız hiç drunuz mu gerek duymadı siz mi istemediniz 🙄
ARYa143 Kiraz53 gerek duymayanlara denk geldiniz demekki 🤭😁 Normal miydi doğumlarınız peki, kolay oldu mu 😊
ARYa143 ecemk94 😂 o zaman ben pantolon tunikten devam edeyim ya, tunik belimde birikmez en azından🙄🤷♀️😊
ARYa143 ecemk94 Temizlik konusunu nası hallettin diye sorsam ayıp etmiş olur muyum🙈🙄😁 Ağda düşünüyorum 1-2 gün önceden çikmaz heralde hemen 🙄
ARYa143 ecemk94 ilk kez olacam kız millete o kadar sakinlik naraları atarken başıma gelince bi panikledim 🤣
ecemk94 ARYa143 yıllarca epilasyona gittiğim için sorun yaşamadım ben ya 🤓 hemen çıkmaz kız bişey olmaz
pinarrr14 @“ARYa143”# bence ağda senin için daha iyi olur jilette daha sonra kaşıntı da yaşarsın ama gittiğin yerin temiz olmasına dikkat et
ARYa143 pinarrr14 kız o konuda biraz pimpirikliyim ben aynayla ışıkla çalışıyorum🙈😂, riskli gebelik olduğu için kesme yapabiliyorum sadece normalde, ama 1-2 kez ağda düşünüyorum doğuma çok kalmadı zaten erken doğum olacak benim🥲
ARYa143 ecemk94 ooo lazer çıkışlısın yani, iyimiş valla 😂😂 Ben lazer makinesi almak üzereyken 2. Ye gebe olduğumu öğrendiğimden dertliyim o konuda 🙈🤣
ARYa143 pinarrr14 ya direk ağda yapabilir miyim diye soramam hele bu hafta hiçç🙈😂 Ama daha önce epilasyon için atestezik krem sorduğumda ince tabaka için izin vermişti sorun olsa söylerdi bence🙄