elifelvin Kızlar 16+4 TE doktor %90 kız dedi sonradan değişen oldumu bı kızım var bı kız kardesi olsun istiyorum 16 hafta erken mıdır acaba kız kıyafetleri alıcam sonradan erkek olursa ,🤭
mutluanne5 elifelvin canım biz 24. Haftaya kadar detaylı ultrasona bile bakarak kız dediler alışveriş yapıldı ilk gebeliğim diye heves etmiştik daha sonra 28 hafta gittik tekrar kontrolümüz için ama hastane değiştirdik doktorumuzun ilgisiz olduğunu düşünüp yeni doktorumuz ultrasonla baktı işte cinsiyetiniz öğrendiniz mi suprizmi dedi bizde dedik kız diye hoca şaşırdı nasıl olur aslan yatıyor burda dedi güldü yakınlaştırır ultrasonda gösterdi cinsiyeti o gündür de erkek çıkıyor bakalım şuanda 36+4 feyiz değişmez ise yine erkek annesi olucam bakalım 😄
Rojdiyebiri elifelvin devletse bir şey diyemem özeldeki doktorumla 16+4 de netleştirdik rahmi bile oluşmuş gözüküyor dedi bebeğin rahmini görmüşse doktor nettir
Mercanos 16 haftalık hamileyim doktor kıza benziyor dedi 23 te tekrar gittim kıza benziyor ama kessin değil kıyafet alacaksan beyaz renk al şuan 31 haftalık hamileyim bende tam bilmiyorum kessin cinsiyetini
sarebrdk Bende de çok değişik 7 aylık oldum bir erkek diyorlar bir kız diyorlar ondan bişi alamadım özelde erkek dediler devlet hastanesinde kiz
mutluanne5 elifelvin bekle canım en azından 30 haftasını geçsin erken doğum riskin yok ise inşallah yoktur sağlıkla alırsınız kucağınıza sizde bebişi
mutluanne5 Zehramm_ makine iyimi kötümü bilmiyorum inan canım eşim le şansa dedikki artık özele geçelim gider gitmez erkek olduğunu öğrendik devlette farklı özelde farklı çıktı ozetle