srcck blgmrd gdkesma canım benim bugün dpo 12 akşam üzeri yaptım aşırı silik bir çizgi çıktı ama yani aşırı silikkkk of bilmiyorum son bir testim var onu da nasipse sabah yapacağım dua et lütfen 🙏🏻 🥹
gdkesma srcck ayy o silik çizgi bile umutlandırdı ama artımed falan alma yalancı pozitif verip umutlarımızı boşa çıkarmayalım 🥲
srcck gdkesma prodoctor testim canım evde vardı son 1 tane daha o marka var zaten kan da vereceğim ya başka türlü emin olamam bende
srcck gdkesma benim aslında reglim gecikti canım ama ben yumurtlamayı geç görmüştüm geç döllenme yani :) ilk bebeğimde böyleydi 🙏🏻 pcos um var reglim hep düzenli değil
srcck mlkpc canım henüz hamileliğimi kan ile kesinleştirmedim öncelikle söylemiş olayım yanlış bir bilgi vermek istemem 🙏🏻 iki gün önce deodarant ve yumuşatıcı kokusundan tiksinip öğürmeye başladım , el ve ayaklarım buz gibiydi , bel ağrılarım oldu
mlkpc srcck benimde bel ağrım var arada kasık ama bunlar tek başına bi belirti olmuyo işte bide aşırı tatlı yeme istediği var ve deli gibi susuyorım suyu çok az içerim normalde ama anlayamadım regl de var daha bilmiyorum ya inşallah tutar bu ay hayal kırıklığı çok kötü ya
srcck gdkesma ben yarın nasipse vericem canım en azından bilirim böyle belirsizlik rahatsız ediyor beni zaten bekleyemem 🥲
mlkpc Allahım umarım hepimiz hamileyizdir aminnnnn aminnnnnnn 7 gün var regl olamam ne zaman test yapsam 🤲🤍🫂