1melekannesi3858 ozlemanneyim aaa çok üzüldüm geçmiş olsun canım korkma allahin izniyle bişey olmaz inşallah suyun tamamen bitmediği sürece 35 e kadar tutarlar Allah’ın iziyle
hamidesimsek @ozlemanneyim yapma yaa çok üzüldüm. Allah yardımcımız olsun. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
1melekannesi3858 ozlemanneyim su azar azar gelmeye devam ederse dayanır Allah’ın izniyle canım üzülme haftan şuanda bile çok riskli değil vardır rabbimin bı bildiği sen bu sürede bol bol havuç suyu tüket benimde suyum az ama su gelişi yok bende
rummrum ozlemanneyim çok geçmiş olsun 6 7 hafta dayananı görmüştüm tamamen bitmediyse sıkı takiple 35 leri görürsün inşallah Rabbim bebeğinin ve senin yardımcın olsun 🪷
ozlemanneyim 1melekannesi3858 Allah razı olsun, siz de zamanında sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥹💙
1melekannesi3858 ozlemanneyim amin inşallah canım hepimiz inşallah korkma endişelenme bebeğin çok güçlü sende öylesin bişey olmayacak inşallah Allah’ıma emanetsiniz 🥹❤️🤲
ozlmzynp @ozlemanneyim " merak etmeyin bence dayanacak, en azından 34 haftayı görürsünüz diye umuyorum 🙏 İnşallah sonu güzel olacak.
rabisssssss28 ozlemanneyim ay seni hatırlıyorum sohbet etmiştik bi ara yine serklaj konusunda şuan nasılsın nası oldun bebek nasıl iyisinizdir inşallah
yineyeniyeni ozlemanneyim canım benim merak etme bende 31 haftayım hastanede yatıyorum 3 gündür suyun gelmiş plesantam yaşlanmış ilk başta çok ağladım şimdi alıştım benim sıkı sıkı takip ediyorlar Allah’a inandım
yineyeniyeni hamidesimsek canım benimmmm allahım inşallah bebeğine sana güç kuvvet versin sağlıkla vaktinde kavuştursun rabbim