armut01 Bilezik Aldım 20.3 Gram 2 Hafta Önce 138 Milyar Şimdi Satmak İstiyorum 125 Milyar Alırken Neden Gram Parasıyla Alıyoruz da Satarken Bilezik Parasıyla Satıyoruz Bilen Varmı
nurhuma17 armut01 işçilik çok almış sizden gr başı 1,500 küsür bişey almış Hangisi tarz bir bilezik aldın acaba
emosunanasi armut01 Bu ara altın fiyatları düştü baya canım bu hafta nasıl gider bilmiyorum tabi. Kaç ayar aldıysan kaç gram o şekilde satılır
armut01 emosunanasi Evet Gerçekten Çok Düştü 22 Ayar Cuma ya Kadar Beklicem Yükselse de Yükselmese de Satmam Lazım
armut01 arasmom0101 İşte Normalde Öyle Olmaması Lazım Sonuçta Biz Alırken Ödedik Instagram’da da Birisi Anlatmış
nurhuma17 armut01 piyasadaki dengesizlik ve işçilik göz önünde bulundurun muhtemelen ondandır dır ama satmayın biraz bekletin yazık zarar edeceksiniz
armut01 nurhuma17 İşte Biz Ödemedigimiz İçin Benim İçin Sorun Değil de Şuan da Satarım Ben Eşim 5 Milyar 5 Milyardır Gibi Düşünüyor
arasmom0101 armut01 farklı kuyumcuya sattığın da ne olacak peki o zaman aldığın kuyumcuya gidip söylemen lazım ki bunu hiç Bi kuyumcu kabuk etmez eğer sürekli alışveriş yapmıyorsanız
naranta armut01 iscilikli aldiysaniz iscilik duserler bilezik tarzi altinlar uzun vadeli yatirim icin karli kisa vadede gram almalisiniz illa bilezikse de ajda
armut01 naranta İşte Kuyumcular İşçiliksiz Diyince Ajda Ve Adana Burması Diyor Biz Almadık Kayınbabam Aldı Evlendiğim Zaman Almamıştı Telafi Etti
naranta armut01 burmalarin hepsi iscilikli oluyor diye biliyorum ajda duz bilezik direkt o isciliksiz ama yani altin bilezikte her turlu uzun vadede kar ettiriyor
xxlnmez armut01 bütün bileziklerde işçilik alınır zaten bilezik alıyorsanda satmak için değil uzun vadede kar için alıcaksın hemen satıcaksan çok işçilik ödersin bu seferde