cicekkkkiz duygutuna5 prego concorde için olumsuz videolar vardııı . Bagi için birşey diyemicem standart alınabilecek bi araba (ikisinide kullanmıyorum ama olduğu kadar fikrimi belirtmek istedim)
nazende17 duygutuna5 prego evoque aldım concordenin yenilenmiş hali concordede şikayet edilen konular düzeltilmiş sanırım bence kaliteli bir araba ama tabi daha kullanmadım kullandıkça göreceğiz💕
ela1128 duygutuna5 prego concorde bence bagi neo yanında puset yok ekstra alınca da çok pahalıya geliyor ben prego concorde aldım
iremertt17 nazende17 ben de aynı modeli aldım. Daha kullanmadık ama umarım güzeldir☺️ Çanakkaleli misiniz 17 den aklıma geldi deee🙃
duygutuna5 ela1128 şu an ikisi de ebebekte indirimde bagi 18.600 tam set, prego 22.500🤗 bana prego daha sağlam hissi verdi aslında onu o yüzden düşündüm ama bagi de hafif kullanışlı katlaması taşıması daha kolay 🌸
nazende17 iremertt17 biz de dün paketinden çıkardık kurduk bence çok güzel🥰 yok canım 17 yılla alakalı🥲
ela1128 duygutuna5 baginın şasesi çok ince sanki her an kirilacakmis hissi veriyor bana da ama kullanan çok fazla insan gördüm tabiki