Sengulkrgz WebiHikiRufu allah allah cinsiyeti nasil hesaplayacagiz cinsiyet tahmin eden mi diyecektin
Aysingeldiislerdegisti WebiHikiRufu cinsiyet hesaplamak nedir ya inanmayın şunlara ya ama tutuyo demeyin zaten %50şans faktörü var 😂😂 valla egelen spermin kramozonmlarını zamanı geri çevirip gören varsa buyursun söylesin garipsiniz heee 😂
WebiHikiRufu AlyaSu istagramda bazi sayfalar oluyor parayla bebegin cinsiyyetine bakiyorlar.mende burda bilen var midir dedim😂
WebiHikiRufu Aspenya44 anne babanin yawlarini dogim tarih falanla bebegin cinsiyyetin soyluyorlar.duymadinizmi?
WebiHikiRufu Yasemincifci insan bow bow oturdugunda inanacak biweyler bulutor galiba😂😂😂12haftaya 2hafta kaldi.3haftayada kontrol var.bakalim🙏🏻
Aysingeldiislerdegisti Sengulkrgz cinsiyet tahmini de saçma ya bacım zaten %50 şans var 😂 ben anlamıom bu cinsiyet sorma topiklerini
Sengulkrgz Aysingeldiislerdegisti bilmiyorum bazilari merak cok ediyorda ben nedense etmedim yani iki tarafada hazirdim kiz olsun erkek olsun yani relakstim😁 doktor erkek dedi bende twmam dedim simdi alisverise baslayacagim😁
WebiHikiRufu ARkadawlar googlede cinsiyyet hesaplama yazin gelir.dogru demiyorum zaten.ama boyle biwey var.ben uydurmadim