5 Eylül de kızımı kucağıma aldım hamdolsun.
Hamilelik sürecim cok zordu hastalıklarla boğusmaktan
Neyse doğum hikayemi anlatayım buradan gitmeden 3 Eylül aksamı nişanım geldi ondan önce de azar azar geliyordu bi an sancı oldu kasığıma vurdu ama 3 dk içinde falan geçti kayle almadım yalancı sancıdı4 dedim sabah gene nişan gelince gitsem mi ya dedim devam ediyor cunku diye düşündüm oğlumda cok hastaydı bırakıp gitmek istemedim sonra içimden bir ses devlete git onlar açıklığa bakmak için bahane arıyorlar zaten diye kalktım gittim 3 cm açıklık var sen nasıl normal doğurursun kemiklerin dar dedi şok oldum neyse dedim ben cıkmak istiyorum imza at cık dedi benimde doktorum izin de ne yapacağımı bilemedim gideyim de bakayım hastaneye dedim gittim baksa bir hocaya fiş aldım hoca da baya kücük bebek ve baya asada dedi oda Altan bakmak istedi evet 3 cm açılmış dedi önce eve git dedi sonra bebek baya kücük yatış dedi ben basta kabul etmedim sonra tamam dedim neyse hoca geldi sen sadece yat dinlen yenidoğan da yer yok bebeğin kücük sabaha yer acılacaj o zamana kadar kendin doğurmazsan bakarım dedi o gun yattım dinlendim sabah geldi hala ayn7 açıklık suni verelim dedi kabul ettim sonra verildi ama cok az bebek kücük diye milim ilerliyor sabah 9 gibi taktılar işte sancım gelmiyordu gelince de regl agrısı gibi hissediyordum sadece sonra doktor baktı ki bebek ters tarafta yanlıs baskı yapıyor onu eliyle düzeltti ama xanım cıktı… neyse sonrası serumla beraber hareket ettim baya pikatese oturdum bu sıralarda da nst bağlanıyorum saat bası bi an Altan su aktı az ama anlamdım neyse baktım baya geliyor devam ediyor suyun patlamış dedi ebe ondan geliyor garip bir hissti baktı 6,7 cm olmus en son baya sıkılaşti sancım dayanamıyorum artık dedim aksama doğruydu hemen doktoru aradılar istersen odada doğuralım dedi hayır dedim 8 cm olmus işte doğumhaneye aldılar ordada bebeği kontrol için nst bagladı suyu tam patlattı sen ne zaman sancı gelirse ıkın ben bekliyorum dedi lütfen kesmeyin diye konustum tamam söz dedi sanırım 3 veya 4 ısınmada geldi ıkınmayı doğru yapmak lazım cok sükür aldım kızımı kucagıma saat 18.15 te minicik bir seydi Allah doktorundan ebelereiden razı olsun o kadar iyiydi ki hep konustum oda cevap verdi yanımda oldu 36+6 da veda ettik hamileliğe