sweatmother Kızlar tecrübe ettiğiniz bişey var mı doğumu tetikleyen benim kızın geleceği yok perşembe günü doktor artık müdahale edelim dedi doğal yolla alttan muayene tarzı bişey yapıcam dedi ama kesin çok acıyan bişey sordum söylemedi 😅
cicek63 sweatmother cinsel ilişki iyi demişti gebelik okulu hurma ördek yürüyüşü ananas bunları da deneyebilirsiniz 😊
Parsology sweatmother öyle bir şey yok hayatım herşeyi denedim 40+2 de fitil ile başlattılar mecburen :) ilişki hariç bu arada onu tecrübe edenler yazsın
Eso66 sweatmother Süt sağmak, acı yemek, ananas, ev temizlemek, merdiven in cık, cinsellik, artık bunada gelmezse yapcak bişey yoo bacım😂
esma_acun sweatmother benimde sancım çoktu ama açılmam yoktu bir türlü doğum başlamıyordu nst de sancı da çıkmıyordu. Acildeki ebe alttan uyarıcam dedi. Çok bişey hissetmedim açıklığıma bakar gibi yaptı galiba açılsın diye parmağıyla birşey yapıyorlar. Sonra bol pilates topuyla egzersiz hurma ananas Meryem ana otu vs ne varsa yaptım. En çok Meryem ana otundan fayda gördüm. 1 hafta acillerdeydim sancıdan duramıyordum açılma yoktu. Annem Meryem ana otunu duasını okuyup suya koydu. Sabaha açılmış şekildeydi o sudan yarım çay bardağı içtim. Kontrolüm vardı gittim. Nst de yine sancı çıkmadı ama çok sancım var duramıyorum dedim ebeye gönderdiler yine. 3 cm açılmam vardı ikindide yatışımı verdiler ertesi sabah namazında doğdu oğlum. Sende sağlıkla doğumunu yaparsın inşallah
sweatmother Parsology rahatları yerinde içeride heralde 😅 fitil olayı nasıl canını acıtıyo mu koyulurken bana o daha masum geldi şimdi bana ne yapıcak bilmiyorum 😂😂
sweatmother Eso66 bacım ev merdivenli gün içinde kaç kere inip çıkıyorum 2.5 yaşında bi kızım var bütün gün peşindeyim 😅
Parsology sweatmother yok yahu ne acıtması hani hap atarsın ya bebeklere falan da uygulanır ateşi çok çıkınca öyle bir şey atıyorlar 6 saatin 4 saati aktif sancı çektim sadece son 1 saati zorlandım o da artık tam açıklığa yakındı