nurbanucil frddd ben oldum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Aşıyı olup eve geldiğim gibi buz tuttum koluma ağrı falan olmasın diye tek yaptığım o oldu. Onu da her aşı olduğumda yapmışımdır
BKZ frddd ben yaptırdım iyi ki de yaptırmışım 32. Haftada yaptırdım bebeğim 34 de doğdu ciğerlerinde enfeksiyon vardı kolayca atlattı yavrum
zeyzeynur frddd ben düşünüyorum ya 2.5 hafta sonra 32ye giriyorum 31.haftada kontrolüm var o zaman sorucam düşünüyorum ama
iremcula Ben 2 gün önce oldum çok düşündüm ama olmaya karar verdim oldum kolumda kızarıklık oldu sadece bir de ağrıyor başka bir yan etkisi olmadı
frddd iremcula ileriye dönük bir yan etki olur mu ben de onu çok düşünüyorum. Siz ne kadara yaptırdınız acaba?
nurbanucil frddd doğum yaptıktan sonra yaptırmanın bir anlamı olmuyor çünkü bebeğe antikor geçmiyor; bebekler için antikor hali de var ama çok çok maliyetli aşıya göre. 32.haftamın sonuna doğru yaptırdım ben aşıyı
iremcula frddd 6.000 tl ye aldım aşıyı , araştırdım bir çok doktor ve kendi doktorum önerince yaptıdım olumsuz bir şeye denk gelmedim
nurbanucil blnmyld evet evet, 6.000₺ye aldım, bazı eczaneler reçete sorabiliyor bizim hep gittiğimiz eczane olduğu için reçeteye ihtiyaç duymadı, reçetesiz de temin edilebilir bir aşı
blnmyld nurbanucil Ay çok pahalı ya şu önemli aşılar neden bu kadar pahalı alıp herkes yapabilse keşke 🥲
frddd Güvenirliği kanıtlanmış mı? Yan etkiler bildirilmiş mi? Uzun süreli etkileri neler? Bunlar hep sorun
mervegrbzz Ben de 31. Haftadayım doktorum yaptırmamı tavsiye etti 32. Haftayı gördüğümde yaptıracağım herhangi bir yan etkisi yok bebek anne karnındayken koruyucu antikor üretiyor kış ayında doğacak olan bebekler için herhangi bir solunum yolu hastalığında yoğun bakıma yatışı azaltmak adına çok faydalı bir aşı olduğunu biliyorum Ben de eczaneme sipariş verdirdim 6 bin maliyeti Kimilerine pahalı gelebilir ama maddi durumunuz varsa kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ediyorum