MehtapDurak Nzisty bende her gün 1 tane soda içiyorum diyetisyenim damla marka soda icmemi önerdi diğerleri ödem yapiyomus
Nilozof allykty Günaydınn 🎀 Biz de 26+5 olduk. Tahmini 10 Aralık görünüyor doğum tarihi. Artık baya baya hamile hissediyorum 😅 Ben de pilatese başlayacağım inşallah, bel sıkıntımdan dolayı yapamıyordum geçti şükür 🤍
Nzisty allykty affedersin ben lavaboya oturamıyorum böyle ayakları mı ne bilmiyorum öyle bir baskı yapıyor ki ölüyorum adeta zaten sırt bacak ağrıları bi hayli fazla
allykty Nzisty ya bende de idrarda özellikle oluyor baskı hatta enfeksiyon kaynaklı olabilir mi diye bi asm ye de gidicem yarın
incivebebeki Günaydın 💆♀️ 25+1 olduk doğumdan korkuyorum ilk gebeliğim ve bebeğe dair hiç bi hazırlığımda yok. Doğum tarihimizi bile sormayı unutuyorum kontrollerde. Tam tevekkülle yola devam. Allah yardımcımız olsun. 😅😅
allykty incivebebeki yaaa aminn.. çok normal hisleriniz bende de hep bi soru işareti korku oluyor zaman zaman hele sizin ki ilk çook normal dua edip bekleyeceğiz🥹✨
htcmhmtismail allykty gelmesin daha iyi içim sıkılıyor bi değişik oluyor insan yatsam olmuyor kalksam olmuyor bi değişik yani
allykty htcmhmtismail umarım en kısa zamanda düzelirrr şu an yaşamıyorum ama bilirim o iç sıkıntılarını😣
Nzisty allykty Aşko ben dün doktora sordum bebeğin ayakları bazen aşağıda olduğundan ötürü baskı yapabilir dedi yine de bir görün istersen
Gxxs eee32 ilk kızınızla bu bebeğinizin arasında nekadar var acaba bende sezeryan oldum ilkinde bunda normal doğum istiyorum ama doktorum yeni 1 yıl oldu senin sezeryan olalı olmaz diyor bende sezeryandan çok korkuyorum ya
eee32 Gxxs benim 5 yıl var arada baya istersen ssvd yapabilirsin dedi doktorum ama bende normal doğumdan çok korkuyorum ya
allykty eee32 ilk hamileliğimden beri kızım olursa Doğa istiyordum oğlum var bir tane şimdi nasip oldu Doğa olacak inşAllahh🥹
allykty eee32 benim de 4 yıl olacak ama ben de normal doğumdan çekiniyorum o yüzden direkt sezeryanden devam edeceğim🥴
eda_plt Bende 28 haftalığım 1 Aralık da görünüyor doğumum.ve bebek hareketi hiç olmayacak kadar az nedeni nedir
allykty eda_plt bir doktorunuza sorun isterseniz benim de zaman zaman yavaş ya da az oluyor ama genel olarak normal