kedi_annesi sezeryan olacaginiz kesinse eğer hiç korkmayın, beni çok korkuttular ve maalesef kendi isteğimle son ana kadar zorladım sonra da kızdım kendime niye zorladım bu kadar diye. Ameliyat olacağınızı bilirseniz süreç daha kolay zaten, yani ameliyatla bebek alınıyor ve oranın bi iyileşme süreci var haliyle, yani hemen ayağa kalkmamak veya hemen her hareketi yapmamak beklenen bir şey olmalı. Ama bazıları bunu çok korkutarak anlatıyor. İlk ayağa kalkma çok zordu, onun dışında normaldi süreç yani. Hemen gaz da çıkardım tuvalette de sorun yaşamadım. Kısa kısa yürüyüşlerle toparladım, yürümeyip yatarsan zor iyileşiyorsun. Kahve ve kayısı kompostosu falan çok iyi geliyor, yani kahve dediğim de bence sert kahveler iyi geliyor, baş kafa ağrım çok oldu ki sezeryandan daha çok o zorladı beni, herkeste olmuyormuş o da, belki kahveyi az içmemden kaynaklı yada ameliyatta kafanı hareket ettirmekten kaynaklı oluyormuş ikincide dikkat edeceğim artık. Bel ağrım falan da kalmadı, kötü hikayeleri hiç dinleme okuma yani 🫶🏼