Hafizeaydn 22 haftalık gebeyim . Sol memenin renkli kısmında kalınlaşma oluyor bu durumu daha önce yaşayan biri oldu mu acaba derisi resmen kalinlasiyor bir kısmın
bambitoo_ Hafizeaydn Bende 22 haftalığım ama böyle bir şey farketmedim kahverengi kısım büyüdü benim sadece
dilaradoyan Hafizeaydn evet canım gebelikte büyüyor. Bilimsel açıklamasını bilemiyorum ama sanırım memeler emzirmeye hazırlıyor kendini diye düşünmüştüm bende olduğunda ☺️
Hafizeaydn bambitoo_ büyümede oldu evet ama mesela renkli kısımda oluşan kabarcıklar içine gömülecek kadar kalınlaşmaya başladı yarın detaylı ultrasona gireceğim doktora sormayı düşünüyorum
Hafizeaydn dilaradoyan evet büyüyor ama derinin kalınlaşıp ödemli gibi durması benim tuhafıma gitti kimseden duymadım böyle bişey
ceydakzlky52 Normal lişiden kişiye değişir bu durumlar haftayla alakası yok memelerde doğuma hazırlanıyor süt kanalları oluşuyor bazen çok rahatlen bazen hasaslaşabilir ☺️
dilaradoyan Hafizeaydn daha şişkin oluyorlar tam olarak ödemli hali dediğiniz buysa normal geldi bana açıkçası. Doktorunuza danışın mutlaka