beeetul happybus7 sıkma canını ben ilk gebeliğimde çok hızlı kilo alıyordum. Hem iştahım açılmıştı hem de yararlı zararlı çoğu şeyi tüketiyordum. 1 ayda 5 kilo almışlığımda var fakat dikkat edince toparlıyorsun. +21le doğuma gitmiştim. Doğumdan sonra hemen verdim kilolarımı
babyonn Aynısını yaşadım 4 ay 2 kilo aldım bulantıdan yiyemedim 2. Trimester bir ayda 4 kilo almışım doktorum kızdı şeker yüklemesi istedi. Ki önceden gerek yok kilon iyi demişti sonraki ay muayenede bebek iki hafta önde çıktı boş boş şişmiş bebek karpuz şeker karbonhidrat yemişsin dedi şeker yüklemesinde şekerim çıktı 29. Haftadan beri diyet yapıyorum ölçüm yapıyorum böyle olmak istemiyorsanız dikkat edin yoksa hiçbir şey yiyemez hale geliyor insan sonralardan
happybus7 feyzaciim ay ağzın bal yesin 🫠💖 inşallah ödemdir nasıl aldım o kiloyu aklımız almadı benim de eşimin de 🥹 teşekkür ederim iyi ki varsın 🥰
eY7 fikretbaciniz teşekkür ederim sizinde inşallah🌸 doğru haklısınız, biraz meyvede olsa dikkat etmek lazım ilerisi için☺️
mrym_001 happybus7 ay ayni ben bugun doktora gittim iştahim o kadar olmamasina ragmen 18+6 haftaligiz 1 ayda 5 kilo almayi nasil başardin dedi doktor cok uzuldum 😞
happybus7 mrym_001 bana da tam olarak bundan oldu işte. Şimdi sadece sebze (içine kıyma, tavuk ya da et katılmış) yemeği, maks 1 kaşık pilav ve muhakkak yoğurt yiyorum. Sabahları ve öğleleri de yediklerimi hafiflettim. Dikkat edeceğiz mecbur 🫠