Eboz 32 hafta gebeyim felaket diş ağrım var antibiyotik atıyorum parol iciyorum banamisin demiyor evde ne yapabilirim hastaneye gittim 2 defa parol vurdular o an geçirip tekrar başlıyor tuzlu su ile gargara yaptım ağlamaktan öldüm beynim kulağım dişim ağrıyor
kader238 Eboz bende aynı durumdayım 37+3 deyim diş ağrısı çekiyorum diş doktoruna gittim hiç bir şekilde müdahale etmiyorlar yapılan iğne doğumu başlatabilirmiş ilaç zaten veremiyorlar Rabbim hepimize kolaylık versin tuzlu su ile gargara yapıyorum karanfil yağı kullanıyorum ama o yağı kullanırken dikkat etmek gerek yutulmaması lazım içinde bulunan asit bebeğe zararlıymış doktor öyle dedi birden sıcak suda karanfil bekletip ılıyınca gargara yapıyorum kısa süreli etki ediyor hepsi yapacak bir şey yok 🥹
laleyvsdgrmnci Eboz Bende 34. Haftamdayım sol üst sol tarafta bir dişimin içi yarık ve çürük o da sinirlere vuruyor bir kaç dişçiye sordum antibiyotik ve kanal tedavisi öneriyorlar fakat kadın doğumda izin almam gerekiyor bilmiyorum bende çok ağrı çekiyorum Allah yardımcımız olsun çok zor
mamacita__ Eboz çok geçmiş olsun bende 36 +3 sürekli ara ara zonklamaya başladı şekerli şeyler tetikliyor da olabilir bilmiyorum anında ağrımıyor sonra ağrıyor ben antibiyotik de kullanamıyorum
gokfato87_ Şuan bende aynı durumdayım geçici olarak karanfil koyabilirsin karanfil yağı koyabilirsin bir süre kesiyor ağrıyı insan o bir süreye bile razı oluyor inanın ağlatıyor o kadar kötü birşey
nilufer09 kader238 nasıl yani. Benim hamileyken dis çektiren arkadaşım da oldu, kanal tedavisi yaptıran arkadaşlarim da oldu. Onlar herhangi bir sıkıntı yaşamadı
kader238 Eboz Allah kolaylık versin çok zor karanfil yağı, tane karanfilli sıcak suya koyup soğuyunca o suyla gargara soğuk kompleks dıştan karanfil tanesi koyabilirsin ben bunları yapıyorum az da olsa etki ediyor başka yapacak bir şey yok maalesef
kader238 nilufer09 hamileliğin sonları olduğu için yapmıyorlar 37+5 deyim ben yaptığım iğne doğumu başlatabilir dedi bana
zeynebzeyneb laleyvsdgrmnci İzin kağıdı alın kadın doğum veriyor zaten Ama Hafta ileri olduğu için diş doktoru erteliyor ama Oraya geçici dolgu doldurur en azından delik kapanır ben 37. haftmdayım iki dişim öyle idi dün diş doktorum İçlerini doldurdu belki 1 hafta dayanıcak ama düştüğünde gel yine koyalım dedi Doğuma kadar idare edicem böyle ☹️ yoksa Diş sancısı bebeğe zarar bence Ben normal doğum sancısında böyle ağrı çekmemiştim. dayanmak çok zor insan birşey yyip içemiyor bebek besinsiz kalıyor.
Eboz laleyvsdgrmnci Çektirdim valla gitti diş erken doğum olur dediler herşeyi goze aldım şimdi dis etlerim ağrıyor şişmiş beynime vuruyor bitmiyor yaa
Eboz zeynebzeyneb valla bende suni yedim kaç saat böyle değil yaa bu beter valla dişi çektirdim gitti bu sefer de diş etim ağrıyor şişmiş artık parol etki etmiyor bana ust üste atınca dua ediyorum zaman su gibi aksa 37. Hafta olsam 38doğum olur kurtulurum belki
zeynebzeyneb Eboz Rabbim şifa versin canım çok zor ben şuan kapattı delikleri ama Her an ara ara vuruyor sağ sol diş sorunlu bide Olsun sen hayırlısı ile kurtuldun parol bendede etki etmed bende minoset kullandım ama oda etki etmedi Çok gerçi
zeynebzeyneb Eboz o geçer bir kaç güne ya 😕 ayy yani çok zor diş ağrısı Rabbim düşman başına vermesin diyor
Eboz mamacita__ Allah yardımcınız olsun.antibiyotik biraz kurutuyor icememekde kötü biran once sağ salim dogursak kazasız
mamacita__ Eboz inşallah bugün doktor tekrar tahlil yaptı duruma göre antibiyotik verecekmiş doğuma az kaldı kimi antibiyotik zararlı diyo