Blossommm Kızlar kulağı katlandığı için biri diğerine göre daha kepçe. Kkb ye bile götürdük ilerleyen yıllarda çocuk zorbalanmasın diye.Dr bi çözüm üretmedi. Önerileriniz var mı yada başına gelen?
1cey Blossommm yatarken genellikle kulağı ters çevrilince daha çok oluyor, yatırırken dikkat edin, bide küçükken daha kepçe gibi görünüp oturmaya başlayınca düzeliyor, kaç aylık bilmiyorum ama benim gözlemim bu oldu
Esraa00 Blossommm valla benim oğlan da özellikle tek kulağı düzeltiyordum yine kafasını çevirince yine dönüyordu İki şey kullandım yine siz bilirsiniz Bir bandaj tarzı kafasını çok sıkmayacak şekilde bide kepçe kulak bandı var onu baya kullandım İkiye bölüyordum saça gelmeyecek şekilde yapıştırıyordum Gece boyu yapışık gündüz de içinde losyonu vardı hemen çıkıyordu canı acımıyordu yani Şuan kulağı normal 1 buçuk yaşında kullanmıyorum zaten
cylnboran04 Blossommm benımde oğlumda aynısı oldu bırı düz dıgerı de hep katlandı için kepçe gözüküyor 5 aylık bandana takıyorum ama Hıc duzelme yok
bedee Blossommm ne yaparsaniz yapin duzelmiyor 2. Oglumda oyleydi katlaniyordu bandaj taktim su buu napsam bos su an kepce. Tryede oluyormu bilmiuorum ama fransada 18 yas alti ucretsiz ameliyat oluyor diye biliyorum
Esraa00 arasmom0101 Evet olur daha fazla büyümeden kullan lakin dikkatli ol canım ilk kullanımda saçına yapıştırmadan kes dene öyle yapıştır
cylnboran04 Blossommm evet bir de sürekli sürekli o tarafına yatıyor ben ne kadar düzelsem de aynı gene
blnmyld Blossommm Ya bunu bende merak ediyorum acaba çocuk biraz kulağı açık doğsa sonradan bandana ile vs düzeltme şansımız var mı yoksa öyle kalır mı