rabiaakyaq Merhabalar 26 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri eskiden daha kuvvetli ve sık sık hissediyordum şimdi hareketleri azaldı ve eskiye göre kuvvetli değil de daha yavaş hissediyorum hareketlerini normal mi
userliktedeben rabiaakyaq biz henüz 21 haftalığız ama doktorum 27 den sonra artık gün içinde tekmeleri sayman lazım demişti, sayıyor musunuz ?
momynurr rabiaakyaq 36.haftadayım deneyimlerime göre yazıyorum yanlış yönlendirmek istemem ama gün gün değişiyor hareketleri bir gün daha kuvvetli hissediyorum bir gün daha yavaş
ervaax rabiaakyaq 26 haftalıkken sabahtan ikindiye kadar hissetmemiştim önceki gün çok hareketliydi acile gittiğimde doktor 28den sonra dikkat et demişti şuan 29 dayım bazen sabahtan öğlene hareket etmez ama kendimi endişelendirmiyor sabırla bekliyorum
rabiaakyaq Bilemiyorum ya ilk gebeliğin olduğu için de bayağı tedirgin oluyorum sizin ne zamandır böyle benim 25 haftanın sonlarından beri böyle
delal_guler haftadan sonra bebek hareketlerini saymanız lazım. Günde 10 defa hareket etmeli. Bazen stresten kaynaklı ve annenin yorgunluğundan kaynaklı da olsa gün içindeki hareketleri azalabilir. Ama eğer birkaç gün böyle devam ederse bir doktora görünmenizi tavsiye ederim. Gönlünüzü ferah tutun.
rabiaakyaq @“delal_guler” yani günde on hareketini rahat hissediyorum ama bi kaç hafta önce daha net hissediyordum panik yaptım biraz