naranta Yumakk su an hicbir sey yapmiyorum bu haftadan sonra baslicam dogum egzersizleri sicak su kolostrum toplama derken bakalim ne zaman gelecek😅
allyslife naranta oyy kolaylıkla sağlıkla gelsin inşaallah canım🤲🏻 karın inmesi herkeste farklı oluyor ona takılma, benim de 30′da indi mesela her gören doğurursun bu hafta dedi, 37′ye girdim😂😂😂
naranta allyslife insallahhh hepimizinki askim🥹 benim arkadasin karni hic inmemis cidden farkediyor herkeste galiba. teyzem de sey diyordu birkac gun once annem fotomu gostermis daha karni inmemis dogmaz diyordu. bugun bir baktik bebek yolu yarilamis🤣
allyslife naranta yok hayatım hiç ona bakmıyor, şimdi tekrar ölçtüm 1,5 karış boşluk var göğüs altımla karnım arasında😂 ama daha kanala girmemişti kanalın başında duruyordu bebeğim ona rağmen😂
naranta kalbimdekiminik iyiyim askim ya cok rahat gecti:') bebis baya asagi inmis o biraz urkuttu ama doktor iyi bir sey haftana gore dedi rahatlatti😅
falbay naranta ay çok heyecanlı maşallah her şeyin yolunda olması çok güzel bir his olmalı, kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın inşallah🥹🌸
naranta falbay cok tesekkurler valla bebis ayarliyo komple bu durumu ben beslenmeme vs neredeyse hic dikkat edemiyorum🥹 saglikla dogsunlar da gerisi cozulur🥹🥹🥹
hunilii naranta kilosuna hiç takılma aşkım benim büyük oğlan 2780gram doğdu mincikti ama sağlıklıydı çok şükür büyüdü kocaman oldu şimdi 20 kilo😅 sağlıklı olsun sağlıkla doğsun inşaAllah Rabbim kolaylıkla ağrısız acısız kesisiz tertemiz doğum nasip etsin 🌸🩷
naranta hunilii aminnnnn insallah askim:') kiloya takilmiyorum doktor saglikli diyorsa anasina cekmistir ben de 40. haftada hic gelisim geriligi yokken 2200 dogmusum 🥲
hunilii naranta oyy minik kuşum evet genetik de çok etkili bende 2800 doğmuşum bize çekmiş bebişlerimiz yapacak bir şey yok
naranta allyslife cidden her hamilelik kendine ozel hepimizinki ayni gozukse de ne kadar farkli ilerliyor😅
naranta hunilii kilolu = iyi demek degil zaten askimmm boyu babasina metabolizmasi anne tarafinin anne tarafina benzeyecek belli ki🤭 bizim anne tarafi komple dal gibi
hunilii naranta aynen zaten bizde eşimle çok kilolu boylu poslu insanlar değiliz ikimizin aileleri de minyon çocuk da bizden alıyor sonuçta genetiğini