miyopmom happyela ya ödem galiba ben ilk defa yaşadım böyle ama yemek yerken bile ellerim uyuştu camın acidi
minik_kelebek3 happyela 19 haftalık hamileyim bende de çok fazla oluyor ya sürekli ellerim uyuşuyor neden bilmiyorum
happyela yldzz01 Evet öyle dedi bende şaşırdım. Çünkü burada haftası küçük olan kişilerin kullandığını gördüm. Neyse alacaksan da ocean al dedi. Bu hafta farklı bir doktora randevu aldım ona soracağım birde.
happyela slnyk Ya bende buna emindim kesin dedim ben geç kaldım. Ama doktor erken deyince bende şaşırdım. Ama herkes önce başlıyormuş yorumlarda gördüm. Bende de var b12 ilaç da kullanıyorum ama demekki fayda etmiyor 🤦♀️
happyela Asklim Ay ciddi mi 🤦♀️ bana da haber verirmisin bu postta 🙏 Merak ediyorum nörolojinin yorumunu. Ciddi hal almaya başladı bende şuan telefonu bile tutmakda zorlanıyorum. Sanki üstüne yatmışım da ellerim uyuşmuş gibi.
Asklim happyela aynı benimde parmaklarımda değil benim kolumda dayanamıyorum o yüzden gideceğim haber ederim mutlaka
calisan Ben de ilk gebeliğimde öyleydim son aylarda. Doktorum el ateli önermişti, geceleri yatarken takıyordum ve inanın çok iyi geliyordu, rahatlamıştım. Araştırın belki sizin de işinize yarar magnezyumla birlikte 🤗
happyela calisan Ayy ilk kez duydum ve el ateli evde var 😍 mutlaka cuma doktora kullanıp kullanamayacağımı sorcam iyiki söylediniz çok teşekkür ederim 🥰🙏