selcancnar Kızlar 22 haftalık hamileyim sağ üst yirmilik dişim ağrıyor yanağım felan kıp kırmızı bu haftalar da diş tedavisi oluyormuş yaptıran var mı
zeynebzeyneb selcancnar evet 30 a varmadan ilk kadın doğuma gidin onay kağıdı isteyin sonra dişçiye gidebilirsiniz. 30 olmadan yaptırın derim mutlaka Çünkü Daha da zorlaşıyor müdahele edilmiyor hiç ☹️☹️
zeynebzeyneb selcancnar ama mutlaka kadın doğumdan onay kağıdı istiyolar yoksa bakmıyolar da yapmıyolar da
cuteregina selcancnar devlet hastanesi genelde müdahale etmez özel kliniklerin çoğunda ilk muayene ücretsiz gidip konsültasyon alabilirsiniz sonrasında o kâğıdı kadın doğuma imzalatıp işleminizi yaptırırsınız
selcancnar zeynebzeyneb doktor kâğıda yapıp resmini atsa kabul ederler mi yoksa direk kağıdı mı istiyorlar
zeynebzeyneb selcancnar Onu bilmiyorum imzalı kağıt istiyolar sadece Bana bakmamıştı İlk Bir daha Muanede kağıt aldım Öyle gittim tekrardan diş hekimine Amaa git gel sıra al vs Çok zordu geçen süre O yüzden riske atmayın derim
catlovermom Tamam da kadın doğum dişine hangi işlemi yapacağını hangi anesteziagi kullanacağını nerden bilsin. Önce diş hekimine gidiceksin. O kadın doğumla konsülte edeceğim derse sana konsültasyon kağıdı verir ve gidip kadın doğuma imzalatirsin Ama ikinci bir ihtimal BELKİ de sizi hiç kadın doğuma yönlendirmeye cek. O yüzden önce diş hekimi!
selosya Ben yaptırdım canım 24.haftaydı yanlış hatırlamıyorsam zaten ikinci trimester da doktor onayı ile izin var, sıkıntı yaşamadım, hatta korkumdan ne var ne yok hepsini yaptırdım, bir daha ağrır da zamanı geçer diye.