sumeyyesengul veragulsu ben de önlem amaçlı serklaj oldum. 24.haftadayım. Çalışmaya başladım bu hafta. İnşallah her şey yolunda gider. Rapor vermedi doktor. Mesleğimiz gereği çocuklar sarılıyor, sürekli yanımızdalar. Enfeksiyon kapmaktan biraz korkuyorum.
veragulsu sumeyyesengul haklısınız özellikle kışın sınıflar havasız öğrenciler hep hasta sorunsuz sıkıntısız atlatacağız inşallah.
demircio fbaris benim de bi ara öyle olmuştu çok aşağıdaydı tedirgin olmuştum ama sonra yukarı çıktı, bazen arada iniyor yine, normal diye düşünüyorum
veragulsu tubamurat22 progestan kullandım evde de. Bir de kasılma önleyici bi hap vardı onu vermişti doktor magnezyum dışında. 2 haftada bir bazen haftada bir kontrollerim oldu yakın takipteydim. Ama dediğim gibi kasılmalarım karın sertleşmelerin hiçbir zaman bitmedi. Bu nedenle hastanede bişey yapmıyorlar aslında evinizde istirahat edin korkmayın.
tubamurat22 veragulsu çok teşekkürler içimi rahatlattınız yarın çıkıcam inşallah eve elimden geleni yaptım gerisi Allah’a kaldı
veragulsu tubamurat22 içinizi rahat tutun lütfen bol bol dinlenin sol tarafınıza yatıp bol su tüketin inşallah sağlıkla zamanında kavuşacaksınız 🌸💝